• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

01:52

VELIKI UDARAC ZA NOVAKA! Sudija otvoreno podržao ministra!

Tanjgu/AP

Tenis

VELIKI UDARAC ZA NOVAKA! Sudija otvoreno podržao ministra!

Podeli vest

Advokati Novaka Đokovića su tokom suđenja na Federalnom sudu istakli da ministar za imigracije Aleks Hok nije pokazao dokaz za tvrdnju da je Novak Đoković antivakser

Demolirali su advokati prvog tenisera sveta ministra tokom izlaganja na Federalnom sudu. 

Advokat  Vud otkrio je da u odluci ministra Hoka da deportuje Novaka, dokaz nisu bili dokumenti, već članak BBC-ja. On se na njega pozvao povodom navodnog podsticanja "antivakserskog raspoloženja u Australiji zbog Novaka Đokovića.

Vud kaže da je tekst BBC-ja na koji se poziva ministar Houk objavljen nakon prvog ukidanja vize Đokoviću i da u njemu stoji da je odluka Vlade, a Novakovo ponašanje, podstaknula aktiviste protiv vakcinacije!

Vud je pre toga naveo da ministar nije ni pogledao medicinsku dokumentaciju, kao i da su njegove tvrdnje u suprotnosti sa odlukom Vlade i stavovima za prvobitnu odluku da Novaku ukine vizu, kao i tvrdnju da bi sve to podiglo antivaksersko raspoloženje.

Foto: printscreen

Sudija Džejms Alsop

Međutim, glavni sudija Džejms Alsop je opomenuo Novakove advokate da ne koriste termin "dokazi" prema svojoj volji. Istakao je da ministar u svojoj argumentaciji može da se pozove na "zdrav razum". 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sloboda

pre 2 godine

Ministar da se pozove na zdrav razum? ? ? ? Njegov razum i rec zdrav se ne mogu povezati u ovom slucaju. Vrati se Novace i neka se odrzi turnir u decijem vrticu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija