• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

16:48

BEKER O NOVAKU: Oduzeli su mu šansu! ZBUNJEN SAM!

reuters

Tenis

BEKER O NOVAKU: Oduzeli su mu šansu! ZBUNJEN SAM!

Podeli vest

Legendarni Nemac i nekadašnji trener Novaka Đokovića gostovao je u emisiji Eurosporta gde je centralna tema bila situacija u kojoj se našao najbolji teniser planete

Deportovanje Đokovića je i dalje tema broj jedan u svetskim medijima...

- Bilo koja Vlada je veća od bilo kog pojedinca, malo me je iznenailo što je sud u ponedeljak prošle nedelje doneo presudu u Đokovićevu korist. Ali očigledno da Vlada ima poslednju reč. Mislim da nema pobednika, Novak sigurno plaća najveću cenu, ali Tenis Australija, država Viktorija i Australija ne izlaze dobro, i sa žalošću to mogu da kažem jer je bila jedna od najgostoljubivijih zemalja u svetu tako dugo. Malo sam zbunjen onim što se dogodilo, ali su veoma stroga pravila vakcinacije napravila razliku - rekao je Beker.

Foto: reuters

 

Bivši teniski as je upitan o tome šta misli kako je to podneo Đoković.

- Ne znam šta je u njemu iznutra, rekao je prave stvari, nije prekršio nijedan zakon, to je najvažnije reći, ali očigledno je to veliki udarac za njega. Australijan open je njegov omiljeni turnir, osvojio ga je devet puta, želeo je da obori rekord po broju Gren slemova, šansa mu je oduzeta, tako da mislim da je duboko u sebi veoma frustriran.

Upitan je Beker i o potencijalnoj vakcinaciji i o tome šta misli da bi trebalo da uradi Novak.

Foto: ap photo

 

- Život bi mu bio lakši, ali svet je podeljen. On je najpoznatiji čovek koji je protiv vakcinacije, siguran sam da je Rolan Garos gledao sagu, Vimbldon takođe. Videćemo šta će Novak učiniti, ali sam siguran da će i u maju, i u junu biti ograničenja. Naravno da mu je najlakše rešenje da se vakciniše!  Moraće da ima posebne dozvole, medicinska izuzeća. Teško je znati pozadinu i koliko papira morate da popunite da biste dobili priliku da učestvujete na turniru. Dovoljno je teško osvojiti turnir, a sada je tu i mučenje oko dokumenata za učešće. Mislim da je lud svet u kom živimo, ali takav je, svi smo imali dve godine da ga prihvatamo, nema drugog izbora - rekao je dvostruki šampion Rolan Garosa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija