• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

18:46

NOVAČE, OSTAVI SKIJE, ČEKAMO TE! Đoković dobio POZIV za PRESTIŽNI turnir!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAČE, OSTAVI SKIJE, ČEKAMO TE! Đoković dobio POZIV za PRESTIŽNI turnir!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković dobio je "pozivnicu" za turnir u Roterdamu

Umesto Melburna Žabljak, umesto turnira odmor! Novak Đoković je deportovan iz Australije nakon desetodnevne torture tamošnjih vlasti. 

Ipak, haos zbog Novakove vakcinacije naterao je brojne ljude na razimšljanje gde bi najbolji teniser mogao da igra budući da većina zemalja uvodi obaveznu imunizaciju kao uslov da se nastupi na turniru! Ali, na svu sreću ima i onih koji to ne zahtevaju. 

ATP turnir u Roterdamu tradicionalno se igra posle Australijan opena, a direktor Ričard Krajiček uputio je pozitnicu Novaku Đokoviću da prekine odmor i zaigra u Holandiji. 

- Novak voli skijanje i obično u februaru posle Australijan opena ide na planinu da se oporavi. Mi u Holandiji pratimo pravila, ali Đoković nije prekršio nijedno pravilo i dobrodošao je kod nas. Što se njegove odluke tiče, ne bih to da komentaršiem, svako je slobodan da donosi odluku o sebi i svom telu - poručio je Krajiček. 

Sada je na Novaku Đokoviću da odluči da li želi da nastupi u Roterdamu. Podsećamo, osvajač turnira u Holandiji dobija 500 poena na ATP listi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Novak bi trebao da traži garancije vlade Holandije, da će moći da igra na tom turniru!

Bata

pre 2 godine

Treba da ode tamo pošto je očigledno dobrodošao. Da zadrži prvo mesto uz inat svima.Svi se peru i daju izjave kako pravila moraju svi da poštuju. Nole nije prekršio niti jedno pravilo.

Samo napred Nole

pre 2 godine

Neka se prvo dobro raspita, angazuje gomilu naj advokata, dobije napismeno garancije od same drzave Holandije i onda nek' se zaputi na turnir. Da uziva on u igri i ceo svet da uziva dok ga gleda!

Dovla

pre 2 godine

Pa i treba da ide tamo . Treba da se resetuje i da krene iz pocetka a njegov uspon u karijeri je poceo bas u Holandiji

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija