• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

09:13

RUS NEMA OBRAZA! Proziva Đokovića! I on je pokazao pravo lice!

Tanjug/AP

Tenis

RUS NEMA OBRAZA! Proziva Đokovića! I on je pokazao pravo lice!

Podeli vest

Nekadašnji ruski teniser Jevgenij Kafeljnjikov morao je da prozove Novaka Đokovića, koji se u ne takmiči u Melburnu, odlukom tamošnjih političara

Novaku Đokoviću su zabranili da se takmiči na Australijan openu, deportovan je od strane australijskih vlasti koje su mu ukinule vizu. Pored toga što ga nema, svi jedva čekaju da potkače čoveka koji je u Melburnu osvojio devet trofeja.

Posle pobede njegovog zemljaka Danila Medvedeva nad Kanađaninom Ouže Alijasimom u četvrtfinalu Australijan opena, javio se Kafeljnikov.

Medvedev je nakon pomenuo Đokovića, zbog čega mu je publika zviždala, a potom se javio Kafeljnikov.

Foto: printscreen

Jevgenij Kafeljnikov

- Dosadan Australijan open 2022. bez najboljeg muškog igrača na svetu? - postavio je Kafeljnikov pitanje, uz emotikon koji namiguje.

Foto: printscreen

Danil Medvedev

Rus je aludirao da je turnir vrlo zabavan iako nema Đokovića, nije malo onih koji smatraju da je turnir oslabljen bez prvog tenisera sveta, što je logično! Rus je podsetio i na Australijan open iz 1999. godine, koji je upravo Kafeljnikov osvojio, baš kada tada najbolji igrač sveta Pit Sampras (inače Novakov idol) nije učestvovao.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija