• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2022

20:38

UŽASNA VEST ZA NOVAKA! Đoković propušta još jedan grend slem?

Tanjug/AP

Tenis

UŽASNA VEST ZA NOVAKA! Đoković propušta još jedan grend slem?

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je propustio Australijan open, pošto je deportovan iz zemlje, a svakodnevno stižu različite informacije o tome hoće li igrati na Rolan Garosu

Francuski list "L'Ekip" preneo je nove informacije, prema kojima Novak ipak neće moći da igra u Parizu.

Naime, najbolji teniser sveta, prema protokolima za vakcinaciju koji uskoro stupaju na snagu u Francuskoj, ne ispunjava uslov da zaigra na Rolan Garosu.

Prethodna odluka po kojoj je Novak imao zeleno svetlo da nastupi na pariskoj šljaci glasila je da svako ko je pre šest meseci bio pozitivan na koronavirus sme da bude u Francuskoj. Za Đokovića bi to važilo do 16. juna, pa bi on bez problema mogao da se nađe na drugom grend slemu u sezoni.

Međutim, od 15. februara u Francuskoj na snagu stupa nova odluka po kojoj će Novakova propusnica bez vakcinacije važiti samo do 16. aprila (skraćuje se za dva meseca), što znači da Đoković neće moći da nastupa u Parizu u junu bez vakcine.

Podsetimo, Rolan Garos se igra od 22. maja do 5. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

I "vrapcima" je jasno da Noletu NEĆE dozvoliti osvajanje 21 Gren slema, jer JEDINO ga to "overava" da APSOLUTNO bude najbolji teniser za sva vremena! I da se vakciniše, IZMISLIĆE drugi razlog i zato Nole ostani dosledan sebi - NAJBOLJI si već SADA za sva vremena, jer imaš NAJVIŠE "mastersa", najviše "nedelja" na PRVOM mestu /neprestižno/ i u medjusobnim duelima /Rafa, Federer/ imaš pozitivan skor! KRAJ - najbolji si za SVA vremena! Umrite skotovi!

Roki

pre 2 godine

Novaka kao i sav naš normalan narod obožavam,kao igrača,čoveka,oca...želim mu ono što i svojoj porodici,ali ovo ne mogu komentarisati jer sam se vakcinisao i u mojoj porodici niko nije imao koronu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija