• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2022

10:18

KAKVA ČAST! Lepa srpkinja SUDI FINALE Australijan opena!

reuters

Tenis

KAKVA ČAST! Lepa srpkinja SUDI FINALE Australijan opena!

Podeli vest

Drugo uzastopno finale Grend slema sudiće Srpkinja Marijana Veljović

Marijana Veljović, dobila je tu čast da po drugi put u karijeri sudi finale Australijan opena! U finalu ženskog singla u Melburnu sastale su se domaća teniserka Ešli Barti i Amerikanka Danijel Rouz Kolins.

Prvo Grend slem finale sudila je 2018. godine upravo u Melburnu kada su se za titulu borile Simona Halep i Karolina Voznijaki. Iste godine dobila je poverenje da sudi finale Dejvis kupa u kom su se sastale Francuska i Hrvatska.

Foto: Reuters

 

Odlično je odradila posao i bila je nagrađena dobivši priliku da sudi žensko finale na Vimbldonu 2019. godine, ali i finale Ju-Es Opena 2021. godine, pa je Rolan Garos ostao jedini od velikih turnira na kom srpkinja nije delila pravdu.

Ovo se nije desilo još od 2017. godine kada je Eva Azderaki Mur sudila žensko finale Vimbldona, a zatim Ju-Es Opena...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaSam

pre 2 godine

U redu je to sto je Srpkinja,ama ono jos lepa? Kome je lepa???

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija