• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2022

08:17

KECMANOVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE! Srbin ostao bez ČETVRTFINALA!

Tanjug/AP

Tenis

KECMANOVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE! Srbin ostao bez ČETVRTFINALA!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Buenos Ajresu pošto je prošle noći izgubio od domaćeg tenisera Franciska sa Ćerundola 3:6, 6:3, 2:6

Sa visokim ambicijama Miomir Kecmanović otišao je u Buenos Ajres! Srpski teniser je briljirao na Australijan openu, a potom se pridružio svom treneru Davidu Nalbandijanu u argentinskoj prestonici. Ipak, nešto slabiji nastup protiv Fransiska Ćerulonda skupo je koštao našeg tenisera koji je ostao bez plasmana u četvrtfinale. 

Meč Kecmanovića i Ćerundola, 64. i 107. tenisera sveta, trajao je dva sata. Srpski as nešto je sporije počeo meč, ali je u drugom setu uspeo da se vrati i poravna rezultat. 

Foto: Tanjug/AP

Taman kada se očekivalo da će Kecmanović napraviti kompletan preokret sve je stalo u igri srpskog igrača, Argentinac je to iskoristio i ostvario najveću pobedu u karijeri. 

Argentinski teniser će u četvrtfinalu igrati protiv sunarodnika Dijega Švarcmana koji je u dva seta bio bolji od Španca Huamea Munara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija