• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2022

14:35

SRAMOTA! ISMEVAJU ĐOKOVIĆA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA zbog izjave da nije antivakser!

Tanjug/AP

Tenis

SRAMOTA! ISMEVAJU ĐOKOVIĆA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA zbog izjave da nije antivakser!

Podeli vest

Posle Mirora koji je Novaka Đokovića nazvao antivakserom, iako je prvi teniser sveta rekao da to nije, jedna avio kompanija iz Irske ismeva Srbina

Novak Đoković je u intervjuu datom BBC-ju jasno naglasio da nije aniivakser, ali da ne želi da se vakciniše protiv korone, što je podiglo prašinu u celom svetu. Takođe, Nole je objasnio da je svestan cene koju će platiti, ali ne želi da bude primoran da primi vakcinu protiv korona virusa.

Pomenuta aviokompanija javila putem društvenih mreža samo sa ciljem da ismeva Novaka.

- Mi nismo aviokompanija, ali letimo avionima - napisali su iz ove kompanije i jasno naznačili Novaka, aludirajući na izjavu da nije antivakser, ali da neće da se vakciniše.

 

 

 

 

- Nikada nisam bio protiv vakcinacije. Pimio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće - poručio je Đoković, ali je i dalje otvorenog uma što se tiče vakcine.

- I dalje razmatram mogućnost vakcinacije zato što svi zajedno pokušavamo da pronađemo rešenje za korona virus. Nikada nisam bio protiv vakcinacije, razumem šta se dešava i nadam se da ćemo pobediti virus.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Glupo poredjenje. Evo ja ne letim avinom, da li sam ja protiv aviona? Ne. Nego jel Novak ima PR suzbu, on bukvalno radi na svoju stetu. Kod pandemije nema slobode izbora.

Fikus

pre 2 godine

Ajde malo smanjite doživljaj - rekli su tačno kako jeste, Novak Đoković jeste ANTIVAKSER koji je uz to i licemer koji nije spreman da to prizna nego se sakriva iza nekog prava na svoje mišljenje. Pitajte ga da li je vakcinisao decu - Stefan i Tara ne mogu sami da odlučuju tako da su odluku o vakcini za njih doneli Novak i Jelena a to znači nisu ih vakcinisali. Jeste on naš najbolji sportista svih vremena ali budimo realni i pošteni, nije Novak Đoković ni pametniji niti vredniji niti od jednog od MILIJARDI ljudskih stvorenja koji su primili vakcinu BEZ BILO KAKVIH POSLEDICA. Da, on se pravi pametan i nema mu*a da prizna da je ANTIVAKSER ... Tačka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12