• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

11:52

SVAĐA ZBOG NOVAKA! Amerikanac hteo da ponizi Srbina, Australijanac mu začepio usta!

Tanjug/AP

Tenis

SVAĐA ZBOG NOVAKA! Amerikanac hteo da ponizi Srbina, Australijanac mu začepio usta!

Podeli vest

Patrik Mekinro je pokušao da ponizi Novaka Đokovića posle intervjua Srbina za BBC, ali mu je Australijanac ekspresno začepio usta

Novak Đoković je jasno poručio da je spreman da žrtvuje trofeje, dok je uslov za igranje da primi vakcinu, pa čak i ako to znači da neće igrati na Rolan Garosu ili Vimbdonu.

Britanci su jedva dočekali da ga pljunu, a čini se i Patrik Mekinro, bivši američki teniser i kapiten Dejvis kup reprezentacije SAD, inače brat Džona Mekinroa.

- Novak Đoković je najbolji teniser sveta i, po mom mišljenju, najbolji teniser kojeg sam ikada video. Sada propušta priliku da nastavi da radi to što radi, kao što je propustio u Australiji. Đoković je proveo 10 do 15 godina jureći Federera i Nadala. Konačno ih je stigao i bio je spreman na sprint da ih prestigne. I sada se zaglavio u blatu zbog odluke da ne primi vakcinu - rekao je Patrik Mekinro za emisiju "Sports centre" na ESPN-u.

 

 

 

Nije se to dopalo bivšem australijskom teniseru i nekadašnjem direktoru Australijan opena, Polu Meknamiju, koji obožava Novaka Đokovića, bio je uz našeg asa  početkom januara, kada su ga njegovi zemljaci maltretirali i nisu mu dali da igra u Melburnu. 

- Dragi Patriče, Novak nije proveo svoj život jureći Federera i Nadala, on je samo bio svoj i nastavlja to da bude. To je deo koji nedostaje mnogima koji ne mogu ili ne žele da ga vide - rekao je Meknami.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17