• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.02.2022

17:11

NOVAK SE OGLASIO IZ DUBAIJA! Uzbuđen sam! Srpski as FENOMENALNO dočekan! SKANDIRALI MU: Nole, Nole...

Tanjug

Tenis

NOVAK SE OGLASIO IZ DUBAIJA! Uzbuđen sam! Srpski as FENOMENALNO dočekan! SKANDIRALI MU: Nole, Nole...

Podeli vest

Najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću priredjena je danas topla dobrodošlica u Dubaiju gde je posetio srpski paviljon u okviru Svetske izložbe "Expo 2020"

- Uzbuđen sam što ću izaći na teren sledećeg ponedeljka. Nedostaje mi tenis posle svega što se desilo- rekao je Djoković za agenciju AP.

Nakon što je dva puta privođen i na kraju deportovan iz Australije pred prvi grend slem turnir u sezoni prošlog meseca, Đoković će se za nekoliko dana vratiti na teren na turniru u Dubaiju. Djoković je ranije ove nedelje izjavio da će preskočiti Otvoreno prvenstvo Francuske i Vimblodon, kao i druge turnire ako bude morao da se vakciniše da bi se takmičio.

Foto: Tanjug

 

Prvi teniser sveta se fotografisao sa navijačima pre nego što je krenuo u obilazak paviljona Srbije. U paviljonu je održan dogadjaj koji je organizovala njegova Fondacija, Fondacija Novak Đoković koja promoviše obrazovanje u ranom detinjstvu.

Dok je ulazio u paviljon okružen brojnim novinarima, navijači su aplaudirali i skandirali "Nole,Nole".

Foto: Tanjug

 

- Ponosan sam što sam ovde-  rekao je Djoković nakon što je njegova supruga Jelena održala prezentaciju o radu Fondacije.

Rekao je da mu je često bilo teško da bude uključen u rad Fondacije zbog rasporeda turnira, ali je dodao da sada "nije toliko zauzet kao nekada" nakon čega je usledio aplauz prisutne publike.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija