• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

18:31

KAKO GA NIJE SRAMOTA?! Smejao se Novaku i prozivao ga u Melburnu! A sada OTKRIVENO da je igrao na AO sa LAŽNIM kovid pasošem!

Tanjug/AP

Tenis

KAKO GA NIJE SRAMOTA?! Smejao se Novaku i prozivao ga u Melburnu! A sada OTKRIVENO da je igrao na AO sa LAŽNIM kovid pasošem!

Podeli vest

Cinični Aleks de Minor pokazao pravo lice, posle sramnog prozivanja najboljeg tenisera sveta kada je bio zatočen u Australiji

Najveća žrtva potonjeg Australijan opena bio je Novak Đoković, kome vlasti u ovoj zemlji nisu dozvolile da brani titulu i Melburnu, pa su posle sramne odluke na suđenju odlučile da deportuju srpskog asa.

Među onima koji su jedva dočekali da prozivaju najboljeg tenisera sveta našao se i australijski teniser španskog porekla Aleks de Minor, koji je tokom jedne konferencije javno prozvao Novaka.

Da je istina spora, ali dostižna, pokazalo se i u slučaju Minora koji je dospeo na stub srama, jer su španske vlasti pokrenule istragu protiv njega i još 2.200 osoba zato što su imali falsifikovani kovid pasoš!

Foto: printscreen

Džejms Dakvort i Aleks de Minor su prvi prozivali Novaka Đokovića u Melburnu

Australijanac je, ako se ovo ispostavi tačnim, sa lažiranim podacima igrao na prvom Grend slem turniru u Melburnu. Ostalo je nejasno samo šta je falsifikovano, da li trenutno 32. teniser ATP liste uopšte nije primio vakcine, a zvanično se vodi, na osnovu njegovih podataka, da jeste.

Ovaj skandal je izazvao veliku buru u Španiji, dok su osim Aleksa pod istragom su brojne javne ličnosti poput glumaca, pevača... Za sada su četiri osobe uhapšene u akciji policije, a oni su bili samo posrednici u celom poslu, za koji se veruje da je učestvovalo čak 600 ljudi.

Ne bi bilo iznenađenje da se na kraju, svi oni koji su prozivali Đokovića i upirali prvi prstom u njega, ispostave najvećim krivcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija