• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2022

18:05 >> 18:16

ŠOK! Novak OSTAO bez trenera! Srpski as prekinuo saradnju sa VELIKIM PRIJATELJEM!

Tenis

ŠOK! Novak OSTAO bez trenera! Srpski as prekinuo saradnju sa VELIKIM PRIJATELJEM!

Podeli vest

Marjan Vajda, dugogodišnji trener Novaka Đokovića, više nije u timu srpskog tenisera

Slovački trener nije bio sa Novakom od početka sezone, ali je tokom svih dešavanja u Melburnu očekikvano stao u Đokovićevu odbranu!

Novak i dugogodišnji saradnik i prijatelj su se rastali - saznaje Sport klub! Vajdi, se od Vimbldona 2019. godine se u timu kao trener pridružio Goran Ivanišević, te je već od tada smanjen broj turnira tokom kojih je Marjan sa Novakom, kako bi provodio više vremena sa porodicom.

Foto: Starsportphoto

 

Zbog toga što je nevakcinisan, neizvesno je na kojim će sve turnirima Novak moći da igra ove sezone. Pod velikim znakom pitanja su i prva dva mastersa u sezoni – Indijan Vels i Majami.

U danu kada je Novak ostao bez jednog od najbitnijih sponzora, ostao je i bez čoveka koji je jedan od najzaslužnijih za njegove nestvarne uspehe! 

U timu su ostali trener Goran Ivanišević, fizioterapeuti Miljan Amanović i Ulises Badio i kondicioni trener Marko Paniki. Vredi istaći da je slovački stručnjak više od petnaest godina bio deo Đokovićevog života, pošto su počeli da rade zajedno pre Rolan Garosa 2006. godine i otad su bili zajedno!

Ipak, imali su i jednu pauzu, od aprila 2017. do aprila 2018. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Zbig tvrdoglavosti ostaje bez icega. Jako cudno se ponasa.

kurto

pre 2 godine

Djokovic sigurno igra na mastersu u Velikoj plani

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15