• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2022

11:51

KUVA SE ZAVERA PROTIV ZVEREVA! Nemcu preti IZBACIVANJE iz tenisa!? Teraju ga na REHABILITACIJU!

Tanjug/AP

Tenis

KUVA SE ZAVERA PROTIV ZVEREVA! Nemcu preti IZBACIVANJE iz tenisa!? Teraju ga na REHABILITACIJU!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksander Zverev još uvek je u centru pažnje zbog skandala u Akapulku

Aktuelni olimpijski šampion Aleksander Zverev diskvalifikovan je sa turnira u Akapuklu prethodne nedelje pošto je isfrustriran posle poraza reket udarao stolicu glavnog sudije. Delovalo je u momentu da je zakačio u glavnog arbitra, na svu sreću nije. 

ATP se odmah oglasio, izrekao Zverevu maksimalnu kaznu, ali Mats Vilander smatra da je i ona mala. Nemcu su oduzeti svi bodovi osvojeni u Akapulku, ostaće bez nagradnog fonda, a moraće da plati i kaznu od 40.000 evra. 

- Ukoliko igrač razbije reket udarajući sudijsku stolicu i doslovno nekoliko centimetara od noge arbitra, trebalo bi mu zabraniti da se pojavi na teniskom terenu dok ne prođe proces rehabilitacije - rekao je Vilander.

Foto: Reuters

Zverev se nakon meča oglasio, izvinio glavnom sudiji, ali to nije dovoljno da Nemac dogaže Vilanderu da je shvatio svoju grešku. Bivši švedski teniser je čak i za to da Zverev dobije zabranu igranja na tri ili šest meseci, jer po njegovom mišljenju novčana kazna nikako nije dovoljna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31