• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2022

13:56

OTKRIVENA VELIKA TAJNA! Zbog ovoga Đoković ide u Bosanske piramide u Visokom!

printscreen instagram/bosnian.pyramid

Tenis

OTKRIVENA VELIKA TAJNA! Zbog ovoga Đoković ide u Bosanske piramide u Visokom!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković peti put je posetio Bosanske piramide u Visokom

Srpski teniser u arheološkom parku Bosanska piramida Sunca puni baterije za povratak na prvo mesto ATP liste!

Posle teških momenata u karijeri uvek je odlazio u posetu Semiru Osmanagiću (61), osnivaču parka nadomak Sarajeva. Na taj korak odlučio se i sada kada je prošao kroz maltretiranje i deportaciju u Australiji i kada je ozvaničeno da će propusti američku turneju jer je nevakcinisan.

- Njegovi dolasci su kratki dva-tri-četiri dana, drugi dolaze iz lekovitih razloga. Dan počinje meditacijom i tako planira da se opusti, dan planira sa porodicom i velika je stvar jer ima potpunu privatnost. Juče je bio recimo na Jahorini, skijao je, neki dan smo šetali sedam kilometara, razgovarali smo, a to je ujedno bio i mali trening. Zato nam se uvek vraća - rekao je za TV Prva Osmanagić i dodao:

Foto: printscreen

Novak Đoković i Semir Osmanagić

- Da biste bili šampion važno je koliko ste fizički spremni, Novak ima neverovatnu snagu i upornost, ali mi smo više od tela. Imamo energetsko i duhovno telo. Njegov svaki dolazak ovde je zato što je ovo lokacija bez stresa, gde je dobrodošao, tu se svi fotografišu sa njim iz svih bivših republika Jugoslavije. Ne mogu da veruju da su blizu takvog čoveka. Može kroz nauku da se prati njegov dolazak.

Objasnio je šta Novaku najviše pomaže.

- U našim tunelima je najviše negativnih jona na svetu. Čiste telo od čađi, polena, pomažu da se telo regeneriše. Kod nas je 50 hiljada negativnih jona i to Novak zna da ceni. Voda je izvanredna, visoko vibrira, tako da sve te faktore uzima u obzir i uvek se vraća i to je u sklopu priprema za nove turnire.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija