• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

12:30

ĐOKOVIĆ NA OZBILJNOM TESTU! U Monte Karlu Novaka čekaju pakleni rivali!

Tenis

ĐOKOVIĆ NA OZBILJNOM TESTU! U Monte Karlu Novaka čekaju pakleni rivali!

Podeli vest

Najbolji svetski tensier Novak Đoković igraće na predstojećem Mastersu u Monte Karlu od 9. do 17. aprila

Potvrdili su organizatori turnira učešće prvog tenisera sveta, kome će ovo biti tek drugi turnir 2022. godini i prilika da u najjačoj konkurenciji potvrdi reputaciju prvog na svetu.

Posle agonije u Melburnu prvi turnir odigrao je nedavno u Dubaiju gde je ispao u četvrtfinalu od Jiržija Veselog, i tada je izgubio prvo mesto na ATP listi.

U Monte Karlu ga čeka veliki izazov, najveći rivali, da vidi gde je pre nego što se zahukta sezona na šljaci, jer mu nedostaju mečevi. Potvrđeno je da će igrati svi iz top 10, dolaze: Danil Medvedev, Rafael Nadal, Aleksandar Zverev, branilac titule Stefanos Cicipas, Mateo Beretini, Andrej Rubljov, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim i Kameron Nori. 

- Nakon izdanja 2021. organizovanog po prvi put iza zatvorenih vrata, Monte-Karlo Masters 2022. trebalo bi da se vrati u normalu, sa publikom na tribinama koja će moći da "vibrira" u ritmu mečeva, da se prošeta kroz sokake kompleksa sa prodavnicama i restoranima ili se uključi u razne aktivnosti koje se nude tokom cele nedelje - najavio je nedavno direktor turnira Željko Franulović.

Foto: ap photo

Rafael Nadal će biti najteži rival

Đokoviću će u Monte Karlu najveći ribal biti Nadal koji je u sjajnoj formi, nanizao je 20 pobeda pr enego što ga je u finalu Indijan Velsa zaustavio Tejlor Fric. Španac je ove sezone već osvojio Australijan open, turnir u Melburnu i Akapulko. Pored Španca prete i Danil Medvedev, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov...

Đokoviću nije dozvoljeno da se takmiči u Indijan Velsu i Majamiju jer nije vakcinisan. Prvi teniser sveta pre nekoliko nedelja otvoreno je rekao da ne želi da se vakciniše, te da je svetsan rizika, da neće igrati na najvećim turnirima. ...

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

" Odbrana Srbije zadatak svih nas": Svečanost povodom završetka školovanja 13. klase VSBO i oficira 67. klase
Društvo

" Odbrana Srbije zadatak svih nas": Svečanost povodom završetka školovanja 13. klase VSBO i oficira 67. klase

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića ministar odbrane Bratislav Gašić, prisustvovao je danas, u Domu Narodne skupštine, svečanosti povodom završetka školovanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane i oficira 67. klase Generalštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“.

05.07.2024

15:10

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija