• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

09:52

KECMANOVIĆA ČEKA PLASMAN KARIJERE! Zadao udarac Federeru, a u ponedeljak sledi novi skok na ATP listi!

USA Today

Tenis

KECMANOVIĆA ČEKA PLASMAN KARIJERE! Zadao udarac Federeru, a u ponedeljak sledi novi skok na ATP listi!

Podeli vest

Miomir Kecmanović se revanširao Tejloru Fricu za poraz na Indijan Velsu (2:1)

Srpski teniser se plasirao među osam najboljih igrača u Majamiju i čeka ga novi skok na ATP listi.

Podsećamo, Tejlor Fric je osvojio Indijan Vels na spektakularan način jer je u finalu nadigrao Rafaela Nadala. Prethodno je pobedio Miomira Kecmanovića, ali mu se sada Srbin osvetio za eliminaciju u Kaliforniji.

Od ponedeljka će Miomir biti drugi najbolji srpski teniser. Biće bar 38. igrač sveta, što će mu biti novi karijerni skok. Ako osvoji Majami mogao bi da se nađe čak na 20. poziciji.

U svakom slučaju, sigurno će nadmašiti Filipa Krajinovića, a već plasmanom u osminu finala je preskočio Rodžera Federera, koji je 44. teniser sveta.

Miomirov najbolji plasman je 38. mesto, bio je na toj poziciji 8. marta 2021. godine. Trenutno je 48. na svetu, prema listi od 21. marta ove godine.

Foto: tanjug/ap

 

U borbi za polufinale Miomira Kecmanovića čeka 14. nosilac Karlos Alkaraz, naslednik Rafaela Nadala, jedan od najtalentovanijih tenisera današnjice. Ukoliko ga pobedi, u polufinalu se sastaje sa boljim iz Medvedev - Hurkač.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija