• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

12:47

ŠTA PRIČA OVAJ DEČKO? Zabio je Đokoviću nož u leđa!

Starsportphoto

Tenis

ŠTA PRIČA OVAJ DEČKO? Zabio je Đokoviću nož u leđa!

Podeli vest

Danski teniser 18-godišnji Holger Rune ne smatra de je Novak Đoković trenitno jedan od najboljih tenisera

Danac se takmići na Serbia openu, u prvom kolu pobedio je Kristijana Garina (6:3, 6:1). Rune i Đoković se dugo poznaju, često zajedno treniraju, tako je bilo i pred turnir u prestonici Srbije.

Na društvenim mrežama je pred turnir u Beogradu organizovao i razgovor sa navijačima, odgovarao je na neka njihova pitanja. Mnoga su se ticala i Novaka Đokovića, s kojim je igrao vrlo uzbudljiv meč na prethodnom US Openu, odnosno lekcija koje je izvukao posle tog poraza.

- Za mene je Đoković kompletan sportista i bilo je vrlo inspirativno samo deliti teren sa njim. Ne samo na treningu, nego i na meču - napisao je Rune.

Foto: ATAIMAGES

Novak Đoković

Osvrnuo se i na njegovu formu u 2022. godini, koja ruku na srce nije naročito impresivna, pa je prokomentarisao da u ovom trenutku za njega Novak nije u sedam najboljih tenisera današnjice.

Cicipas, Nadal, Alkaraz, Fric, Rubljov, Ože-Alisajim i ja... I mnogi drugi - napisao je Holger Rune na konkretno pitanje da nabroji koji su to najbolji teniseri danšnjice.

Nadamo se da je Danac samo zaboravio da pomene prvog tenisera sveta. Istina, Novak ove sezone nije mnogo igrao. Pobedio je samo u dva meča, nedavno je poražen na startu mastersa u Monte Karlu. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Momak je u pravu. Novak ove sezone ima dva odigrana turnira na kojima je doziveo debakl.

miske

pre 1 godinu

Naslov je glup. Ovaj decko je skroz u pravu. Novak je ocajan, igra i gresi katastrofalno, nema brzine, nema strategije, uglavnom se brani. Fale mu turniri jer od ranije znamo da mu treba vremena da postigne radnu tampetaturu. Samo da se ne desi da ga gledamo po dva meca na turniru. U tom slucaju ce zagrevanje trajati do moje penzije ( 4 godone).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija