• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

07:21

RUS I NEMAC PRETE SRBINU! Sve je jasno, ovako Đoković može da ostane prvi!

Starsportphoto

Tenis

RUS I NEMAC PRETE SRBINU! Sve je jasno, ovako Đoković može da ostane prvi!

Podeli vest

Novak Đoković započeo je 367. nedelju na prvom mestu na ATP listi i ima dobre šanse da na tronu dočeka Rolan Garos

Najbolji teniser Novak Đoković brani trofej na Rolan Garosu, a drugi grend slem mogao bi da dočeka na trinu. 

Rus i Nemac prete Srbinu

Planove bi mogli da mu pokvare Danil Medvedev i Aleksandar Zverev. Rus bi, ukoliko Novak ne bude na nivou na takmičenjima koja ga očekuju do Pariza, mogao da preuzme prvo mesto čak i da ne odigra nijedan meč na mastersima u Rimu i Madridu.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Novak Đoković ostaje na tronu

Sa druge strane, Zverevu je da osvoji titule u Rimu i Madridu da bi se nadao smeni. Ako Đoković osvoji Rim i Madrid ne mora da brine za prvu pozicije.

Ali, to nije jedina opcija.  Ulazak u polufinale Madrida i Rima takođe garantuju ostanak na prvom mestu. Takođe, tron može da sačuva ako recimo dođe do trećeg kola jednog mastersa, a polufinala drugog. 

Podsećamo, Novak sada ima 8.400 bodova, Medvedev 8.080, a Zverev je sakupio 7.465 bodova.

- Igraću u Rimu i Madridu, to će biti moje generalne probe za Rolan Garos. Radimo evaluaciju posle svakog turnira, pa ćemo videti kako ide dalje - kazao je Nole pre nekoliko dana. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija