• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

08:18

AMERIKANAC SVIMA OTVORIO OČI! Evo zašto Rodika ne brine Đokovićev poraz!

Starsportphoto

Tenis

AMERIKANAC SVIMA OTVORIO OČI! Evo zašto Rodika ne brine Đokovićev poraz!

Podeli vest

Novak Đoković nije uspeo da trijumfuje na Serbia openu, ali Endi Rodik smatra da je prvi tenise sveta dobio ono što mu je bilo potrebno

Novak Đoković je u finalu Serbia opena poražen od Rusa Andreja Rubljova, osmog tenisera sveta (2:1).

Opet se Novak vratio nakon izgubljenog prvog seta, ali je ostao bez snage u odlučujućem delu igre i nije mogao da pruži otpor raspoloženom Rusu, pa je Rubljov lako došao do seta i na kraju osvojio treći trofej u sezoni. 

Novak zadovoljan i pored poraza

Endi Rodik, bivši broj jedan svetskog tenisa, smatra da je i pored poraza Novak odlično iskoristio nedelju, mada su navijači bili zabrinuti zbog igre i poraza. Novak od početka godine skoro da nije igrao, jer nije primio vakcinu protiv korone. Potom je u Monte Karlu poražen u prvom meču, jer je imao problema sa misterioznim virusom, što je i sam rekao novinarima.

Amerikanac smatra da će Novak u narednim nedeljama naći put kako da se vrati u formu, pre svega zbog Rolan Garosa.

Foto: ap photo

Endi Rodik veruje da ćemo videti pravog Novaka Đokovića

- Bila je to baš ona vrsta nedelje koja je Novaku bila potrebna. Imao je nekoliko ozbiljnih, fizički teških mečeva i imao je izazov u vidu mentalnog stresa -  napisao je Rodik na Tviteru.

Novak će sada pažnju posveti treniranju pred masterse u Rimu i Madridu.

- Ima vremena da trenira i da se oporavi do početka Rima. Očigledno je da svi želimo uvek da pobeđujemo, ali mislim da je on dobio sve što je želeo od protekle nedelje - zaključio je Rodik.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija