• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

14:02

VAJDA SLOMIO SRCE NOVAKOVIM NAVIJAČIMA! Trenira njegovog rivala! Otkrio koga je odbio!

Starsportphoto

Tenis

VAJDA SLOMIO SRCE NOVAKOVIM NAVIJAČIMA! Trenira njegovog rivala! Otkrio koga je odbio!

Podeli vest

Marjan Vajda, dugogodišnji trener Novaka Đokovića, ima novi posao

Prvi teniser sveta pre nekoliko dana u Beogradu se zahvalio Vajdi na dugogodišnjoj saradnji, tada je otkrio da se Marjan umorio od putovanja, ali već ima novi posao.

Vajda posle Novaka brine o zemljaku

Postao je Vajda glavni trener sunarodniku Aleksu Molčanu i sa njim će biti u Rimu sledeće nedelje. Karol Bek će i dalje biti deo tima i putovaće na turnire, dok će slovački strateg biti glavni trener.

- Rekao sam Goranu Ivaniševiću) da ćemo trenirati zajedno u Parizu - rekao je Vajda.

Vajda je bio Novakov trener prilikom osvajanja 85 od 86 titula, zajedno su osvojili 20 grend slemova,  a istakao je da je imao i ponude od Top 10 igrača.

- Drago mi je što ću trenirati slovačkog igrača, to je bio odlučujući faktor. Imao sam mnogo ponuda posle kraja saradnje sa Novakom, ali želeo sam da pomognem slovačkom teniseru. To mi je dalo novu energiju.

Povukao je i paralelu između Đokovića i Molčana.

- On ima isti rang kao Novak kada smo počinjali.

Foto: Reuters

Marjan Vajda brusi novog Novaka Đokovića

Molčan je trenutno 47. igrač planete, a prošle godine je stigao i do finala turnira u Beogradu. Ove sezone je upisao 10 pobeda uz sedam poraza.

Vajda je bio Novakov trener od 2006. do 2017. godine, a potom i od 2018. do 2022. godine. U periodu od 2013. do 2016. godine, Vajda je bio samo deo tima, pošto je Boris Beker bio glavni Đokovićev trener. Osvojio je i nagradu ATP za najboljeg trenera godine 2018. A isto tako ima priznanja i od Olimpijskog komiteta Srbije iz 2010. i 2011. godine.

Molčan ima 24 godine, nema nijednu ATP titulu u singu, a upisao je dva finala. Jedno od ta dva je igrao prošle godine u Beogradu kada je poražen od Novaka Đokovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aurelian33

pre 2 godine

Cuj slomio nam srce. Pa zar Vajda posle Novaka ne sme nikome vise biti trener? Koje gluposti!

nesa151

pre 2 godine

BOG je samo jedan to NOVAK NIJE ZNAO.Ponasao se kao teniser koji sve zna a jedva dobije i ove tRECELIGASE!Novace VAJDA je AUTORITET ZA TEBE I TVOJ EGO TE VODI SA CROATOM (peta kolona)U PROPAST! VAJDA CE PONOVO STVORITI TENISERA VIDECES!

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija