• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

10:14

KECMANOVIĆ MOŽE DA SRUŠI NADALA! Trener spskog asa za Informer: Zna se ko je Rafael, ali...

AP PHOTO

Tenis

KECMANOVIĆ MOŽE DA SRUŠI NADALA! Trener spskog asa za Informer: Zna se ko je Rafael, ali...

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Masters turnira u Madridu pobedom nad Kazahstancem Aleksanderom Bublikom, a na taj način zakazao je duel sa Rafaelom Nadalom koji je na programu danas od 16:00

Nestvarno je delovao podatak da Srbin nije napravio nijednu neiznuđenu grešku na celom meču!

To je ujedno bila i najbolja moguća najava za paklen posao koji ga čeka protiv "kralja šljake" Rafaela Nadala. 

Foto: Starsportphoto

 

Mladi trener Uroš Stojčov je praktično preporodio Kecmanovića na polju kondicije i kretnje, a rezultati i te kako govore tome u prilog. Sjajno igra Miomir ove sezone, odlično se nosi sa najboljim igračima planete i mnogi vreruju da je došlo njegovo vreme!

- Od početka godine je i te kako vidljivo da je Miša svima neugodan protivnik i da je konstantno u završnici turnira, bilo na šljaci, bilo na betonu. Igra odlično, na Serbia openu je pokazao da može da igra sa igračima kao što je Novak, gde je imao 1:0 i brejk u drugom setu, takoreći više od pola meča je držao pod kontrolom. Definitivno se vidi njegov napredak - rekao je Stojčov za Informer.rs i dodao:

Foto: Privatna arhiva

 

- Protiv Kazahstanca Aleksandera Bublika nije imao nijednu iznuđenu grešku, što je stvarno neverovatno, pa iako je sledeći protivnik Rafa, koji je najbolji igrač na šljaci ikada, verujem da će Miša biti izuzetno neugodan protivnik, u to ne sumnjam! Mislim da će imati svoje šanse, zapravo siguran sam.

Foto: Tanjug/ap

 

Uveren je Stojčov, koji je član tima koji radi sa teniserom kojeg mnogi več nazivaju Novakovim naslednikom, da će gledaoci uživati u vrhunskom meču.

- Verujem da ćemo gledati dobar tenis i Miomira na visokom nivou! Govoriti o šansama i nekoj prednosti protiv Nadala na šljaci nije zahvalno, on minimalno gubi na toj podlozi, ili ne gubi uopšte, pa je nezgodno davati prognoze! Ipak, Miša je u odličnoj formi, veliki je borac i verujem da je kadar da napravi iznenađenje protiv čoveka koji je neralan na šljaci i kojeg verovatno niko, nikada neće prestići na toj podlozi-  zaključio Uroš Stojčov je za Informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poznavalacsporta

pre 2 godine

GOSPODIN STOJCOV VRHUNSKI STRUCNJAK SVAKA CAST

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija