• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

11:54

NIJE NIKOGA IZNENADIO! Nik Kirjos opet ne igra na Rolan Garosu!

USA Today

Tenis

NIJE NIKOGA IZNENADIO! Nik Kirjos opet ne igra na Rolan Garosu!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos neće igrati na Rolan Garosu, koji je na programu od 22. maja do 5. juna

Kako je zvanično objavljeno, na spisku učesnika Rolan Garosa ove godine neće biti australijskog tenisera Nika Kirjosa75. reket sveta.  

Pariz bez Kirjosa

Kirjosu je ovo peta uzastopna godina da nije na spisku učesnika na drugom gren slem turniru sezone, a najavio je da će 2023. godine sigurno učestvovati.

Na Australijan openu je ove godine u singlu ispao već u drugom kolu dok je u dublu došao do titule. U Indijan Velsu je poražen u četvrtfinalu, a Majamiju u četvrtom kolu. Potom je igrao u Hjustonu početkom aprila gde je stigao do polufinala.

Foto: USA Today

Nik Kirjos na igra na Rolan Garosu

Međutim, Nik Kirjos neće igrati u Parizu ove sezone.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija