• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

08:06

ALKARAS JE MONSTRUM! Boleo ga je zglob, a on je ovako sebe gurao do pobede protiv Nadala!

reuters

Tenis

ALKARAS JE MONSTRUM! Boleo ga je zglob, a on je ovako sebe gurao do pobede protiv Nadala!

Podeli vest

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz ne plaši se meča sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem u polufinalu mastersa u Madridu

Duel Srbina i Španca na programu je u subotu a ne bi trebalo da počne pre 16 časova. Karlos Alkaraz je u četvrtfinalu savladao svog uzora Rafaela Nadal sa 6:2, 1:6, 6:3. Ali, povredio se tokom drugog seta.

Alkarasa boli zglob

- Bio je težak drugi set, kada sam iskrenuo skočni zglob. Malo me je bolelo, ali to nije razlog što sam onako loše odigrao. Sve vreme sam mislio o zglobu, a ne o meču. Posle drugog seta sam otišao do toaleta, umio se i rekao sebi: "Čarli, ako nećeš da predaš, misli o igri, ne o zglobu. Bori se do kraja, znaš da možeš". To mi je pomoglo da opet zaigram na visokom nivou u trećem setu - kazao je mladi Španac.

Foto: reuters

Karlosa Alkasara muči povreda

Karlos Alkaras je pre meča sipao komplimente na račun iskusnog rivala Novaka Đokovića.

- Đoković je jedan od najboljih u istoriji, neverovatno je šta je sve postigao. Čovek može samo da mu se divi. Tu sam, prošao sam teške trenutke – prvi put ću igrati s Đokovićem, ali nije prvi put da ću igrati polufinale mastersa pred mnogo ljudi - kaže Alkaraz.

Foto: Reuters

Novak Đoković do sada samo trenirao sa Alkarasom

Svestan je mladi Španac da će biti nervozan kada s druge strane mreže bude video Srbina.

- Izaći ću na teren kao sada s Rafom. Naravno da će biti nervoze, ali probaću da se izborim s njom na najbolji mogući način, kako bih pokušao da prikažem dobar nivo igre. Znam da ću imati svoje prilike. Zajedno smo trenirali ove nedelje, to će mi malo pomoći da znam kako da igram s njim. Boriću se do poslednje lopte.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija