• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

12:08

VAPAJ BORISA BEKERA IZ ZATVORA! Nema šta da jede, hrana je loša!

ap photo

Tenis

VAPAJ BORISA BEKERA IZ ZATVORA! Nema šta da jede, hrana je loša!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića i legendarni nemački teniser Boris Beker nedavno je osuđen na kaznu zatvora od dve i po godine

Boris Beker je završio iza rešetaka zbog malverzacija nakon što je proglasio bankrot tokom 2017. godine. Dobra vest je da bi Boris Beker mogao usled dobro ponašanja da napusti zatvor nakon polovine odrađene kazne.

Loša hrana u zatvoru

 

Nemac je proglašen krivim zbog skrivanja dva i po miliona funti vredne imovine kako bi izbegao plaćanje dugova. 

Boris je poznat po uživanju u skupocenim vinima, jastozima, luksuznim hotelima, a sada je zatvoren u ćeliju od šest kvadrata, a njegovi prvi problemi pojavili su se posle samo nekoliko dana robije. 

Kako prenose mediji u Engleskoj, Bekeru najteže padaju male porcije hrane, a navodno svih deset funti nedeljno, koliko ima na raspolaganju, troši na čokolade, keks i banane. Takođe, ima i problema sa spavanjem.

Foto: ap photo

Boris Beker se žali na uslove u zatvoru

- Ne može da berujete koliko je loša hrana i kako su male porcije. Jedno od prvih usluženih jela mu je bila usoljena govedina, koja nije bila baš dobra - prenosi San reči izvora, koji dodaje: 

- Ali moraće da se navike. Šokiran je i higijenom u zatvoru jer je tako pretrpan. Uslovi su mizerni, gotovo nehumani. U ćelijama može da bude jako hladno, a dnevnog svetla gotovo da nema. Sve je to veliki šok za njegov sistem, ali čini se da se s njim postupa u redu - piše San i navodi da Beker  teško spava zbog stalne buke noću i smrada koji se širi hodnicima zatvora Vandsvort.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija