• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2022

10:33

TEKTONSKI POTRESI U TENISU! Novak ovo ne pamti, totalno su ga otpisali!

tanjug/ap photo/reuters

Tenis

TEKTONSKI POTRESI U TENISU! Novak ovo ne pamti, totalno su ga otpisali!

Podeli vest

Počeo je definitivno novi teniski poredak, mladi Karlos Alkaraz nije samo budućnost belog sporta, kako Novak Đoković kaže, on je već sadašnjost

Karlos Alkaraz je osvojio masters u Madridu, nakon što je pobedio Rafaela Nadala, Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereda.

Novak otpisan

To je nateralo kladionice da promene kvote za predstojeći drugi grend slem u sezoni - Rolan Garos. Trenutno najbolji teniser sveta, Novak Đoković ima manje šanse da se domogne trofeja, pao je za jedno mesto na listi favorita.

Foto: Tanjug

Rafael Nadal je prvi favorit u Parizu

Glavni favorit za osvajanje titule u Parizu je Rafael Nadal. Iako je poražen od Karlosa Alkaraza još u četvrtfinalu turnira u španskoj prestonici, Kralju šljake se i dalje daju najveće šanse da de domogne 22. grend slema. 

Đoković treći favori

Na pobedu iskusnog španskog vuka daju se kvote između 2,37 i 2,90. Drugi na listi je 19-godišnji Karlos Alkaraz. On je izbio ispred Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug

Karlos Alkaraz nadmašio Novaka Đokovića

Kvota na njegov trijumf u Parizu uglavnom je oko 3,00. Potom sledi Novak Đoković, koji juri 21. grend slem turnira. Kvota na to da će Nole osvojiti Rolan Garos kreću uglavnom između 3,75 i 4,00. Potom slede Stefanos Cicipas sa kvotom 6,50, Aleksander Zverev - 17, Danil Medvedev i Kasper Rud sa kvotama oko 20, na Andreja Rubljova je oko  25...

Foto: reuters

Kladinice ne veruju u Novaka Đokovića

Novak Đoković će pre Rolan Garosa igrati na mastersu u Rimu, a na startu će imati lak posao pošto ogra protiv Aslana Karaceva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 1 godinu

Niko nije niti može Novaka da otpiše. Samo on može da odluči o tome koliko visoko ostaje. A s ovakvom igrom i okolnostima nije ništa niti čudno i nije ni strašno ako padne na tabeli niže. To je neminovno. Pitanje je samo KAD. Verujem da svi želimo isto:što duže kao do sada.

ratko

pre 1 godinu

sa ovakvom igrom vrlo brzo ,sa ovim ne treniranjem i pobvlacenjem po novinama sa onom zenom jelenom koja nicemu ne sluzi nego samo da ga sputava ,kad nju bude odstranio ponovo ce da zablista i da se oslobodi navodni pravoslavac od onog gurua ,samo mi objasnite ljudi da li u pravoslavnom svetu postoji gurui neki

Ja

pre 1 godinu

Alcaraz igra agresivan tenis i to prolazi par meseci za sada, sto nije garancija dugotrajnog uspeha i ne moze toliko dugo to da prolazi. On nikako ne moze biti veci favorit od Novaka ali ni od Cicipasa.

Ja

pre 1 godinu

Decko igra pola hodine dobro a dizu ga u zvezde. Njegov stil igre ne moze konstantno da prolazi. Novak je veci favorit od njega na RG.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija