• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

07:13

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ITALIJANA! Kad je video šta Novak radi, sve mu je bilo jasno!

reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ITALIJANA! Kad je video šta Novak radi, sve mu je bilo jasno!

Podeli vest

Italijanski teniser Mateo Arnaldi je rođen 2001. godine, trenutno je 275. teniser sveta, a masters u Rimu nikada neće zaboraviti

Mateo Arnaldi se kroz kvalifikacije domogne glavnog žreba na mastersu u Rimu, a onda je trenirao sa idolom Novakom Đokovićem. 

Novak je njegov idol

U kvalifikacijama za dobijanje vajldkarda uspeo je da izbori plasman u svoj prvi glavni žreb na nekom mastersu. U prvom kolu turnira u Rimu ga je savladao Marin Čilić 6:4, 6:1, a potom je dobio priliku i da sarađuje sa Novakom Đokovićem.

- Bilo je fantastično. Novak je uvek bio moj idol i zato sam na teren izašao pomalo nervozan. Bio je neverovatan osećaj razmenjivati udarce sa najboljim igračem sveta - kazao je Italijan za tamošnje medije.

- Moj trener je vodio računa o planiranju treninga. Razmenio je nekoliko reči sa njegovim trenerom (Italijanom Markom Panikijem, prim. aut.) i ispostavilo se da mu je bio potreban neko sa kim će da se zagreva. Ne moram ni da kažem da sam odmah uskočio!

 

 

Bio je pun utisaka posle treninga sa najboljim na svetu. 

- Tehnički, on igra vrlo čisto u poređenju sa drugima sa kojima sam do sada igrao. Njegove loptice su vrlo ravne i veoma vam je teško da ih vraćate, čak i na šljaci. On vam oduzima vreme, ne možete da uradite ništa što ste vi zamislili.

Arnaldi je objasnio i šta pravi razliku između dobrih tenisera i onih najboljih.

- Posle prvog kola protiv Čilića i treninga sa prvim teniserom sveta, shvatio sam da je razlika između onih najvećih igrača i ostalih u njihovom nivou tenisa, ali i ponašanju u ključnim trenucima. Um pravi razliku - rekao je Mateo Arnaldi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija