• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

11:31

MEGAPREOKRET! Englezi najavljuju velike promene na Vimbldonu!

reuters

Tenis

MEGAPREOKRET! Englezi najavljuju velike promene na Vimbldonu!

Podeli vest

Englezi najavljuju megapreokret! Vimbldon je ostao bez ATP i VTA bodova za ovu sezonu, jer su organizatori zabranili učešće teniserima iz Rusije i Belorusije, ali domaćin najavljuje preokret

Rukovodstvo Vimbldona ne odustaje, nada se čudu uprkos suspenziji ATP-a i VTA. Podsećamo, odlučeno je da se Vimbldonu tokom ove sezone oduzmu bodovi zbog odluke da ne dozvole ruskim i beloruskim takmičarima da nastupaju na "Ol Ingland Klabu".

ATP vraća bodove Vimbldonu

 

"Dejli mejl" prenosi da čelnici Vimbldldona putuju na Rolan Garos kako bi pregovarali sa bordom ATP-a i najvećim teniskim imenima o ovoj odluci. Mada, verovatno će morati Rusima i Belorusima da dozvoli takmičenje, ako žele da im ATP i WTA vrati bodove.

Foto: reuters

Možda ipak neće biti egzibicija - Vimbldon

U Engleskoj se nadaju da su igrači na njihovoj strani, te navode reči Benoa Pera da "99 odsto igrača želi da igra za bodove na Vimbldonu". Britanski teniser Den Evans je rekao kako postoje razgovori o promeni te odluke, a Vimbldon najavljuje promene ukoliko im ova inicijativa ne uspe.

Oni bi navodno za sledeću sezonu koristili samo rezultate sa turnira na travi koji se uglavnom igraju u Britaniji da utvrde nosioce za Vimbdlon 2023. godine, pa bi tako dodatno izvršili protisak na igrače da nastupaju na ovom turniru.

Podsetimo, ako ne dođe do promena Novak Đoković bi mogao da ostane bez prve pozicije na ATP listi. Tako će Novak Đoković ostati bez 2.000 poena osvojenih prošle godine. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija