• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

12:02

VAJDA U AGONIJI PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM! Otkrio šta mu je Novak rekao! Ne želi da ga vidi...

Starsportphoto

Tenis

VAJDA U AGONIJI PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM! Otkrio šta mu je Novak rekao! Ne želi da ga vidi...

Podeli vest

Samo nekoliko meseci posle raskida dugogodišnje saradnje Novak Đoković i Marjan Vajda će se naći na suprotnim stranama terena

Prvi teniser sveta Novak Đoković u drugom kolu Rolan Garosa igraće protiv Aleksa Molčana (ne pre 14 časova, sreda), koga sada trenira Marjan Vajda.

Jasno je svima da Novaku neće biti lako pošto će protiv njega sada biti, kako često zna da kaže, njegov "drugi otac".

- Kakva čudna priča - rekao je Marjan Vajda i nasmejao se:

Foto: Tanjug/AP

Marjan Vajda



- Ne znam šta da mislim. Ne zam kako da se ponašam, šta da kažem. Možda neću ni doći. Protiv Novaka....- kazao je Vajda za Lekip pred meč drugog kola.

- Pričali smo o tome na startu turnira. Rekao sam mu nadam se da ćemo se sastati u drugom kolu. On mi je rekao: "Dobro, ali ne želim da te vidim u loži mog protivnika" - iskren je bio Vajda.

Foto: Starsportphoto

Prvi put Novak Đoković igra protiv Marjana Vajde

Pisao sam Marjanu pre nekoliko dana i videli smo se. Kad sam video žreb, nije mi bilo svejedno. Ne znam kako ću se osećati na terenu, Molčan je protivnik za mene kao bilo koji drugi, međutim, Marjana nikada nisam imao u protivničkom taboru. To iskreno ne priželjkujem - rekao je Novak Đoković pre nekoliko dana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija