• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

09:58

NOVAK OVO GODINAMA PRIČA, RUS POTVRDIO DA JE ISTINA! Vlada haos, igrači pojma nemaju!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK OVO GODINAMA PRIČA, RUS POTVRDIO DA JE ISTINA! Vlada haos, igrači pojma nemaju!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev posle pobede protiv Lasla Đerea pričao je o prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću

Novak Đoković je pre nekoliko dana rekao da mnogi igrači nisu svesni šta se sve dešava u belom sportu. Trenutno je haos u "belom sportu" zbog Vimbldona, koji je zabranio učešće Rusima i Belorusima zbog rata u Ukrajinni, ATP je oduzeo bodove najprestižnijem grend slemu. 

Đoković je u pravu

Danil Medvedev priznaje da ne zna mnogo o svim tim stvarima, kao ni o tome šta se tačno planira

- Nije lako pitanje, ja sam u istoj situaciji kao vi. Nisam znao da direktor Vimbldona dolazi sutra. Nisam znao kakvi će se sastanci praviti, šta će raditi, odlučiti. Nemam ideju - rekao je Medvedev.

- Ono što Novak priča, u neku ruku je u pravu. Znam tek pomalo. Nisam u Savetu, teniska struktura je takva da je Savet najvažniji. Možda je osam, deset igrača. Nisam siguran. Moraju da komuniciraju sa igračima o tome šta rade. Mislim da je to čudna situacija, zato što kad god odete da pričate sa igračima iz Saveta, oni su srećni da odgovore na vaša pitanja. Ali, ponekad igrači nemaju baš toliko slobodnog vremena,jer i oni igraju tenis, ne mogu da pričaju sa 100 igrača, potroše 10 sati na svakog i objasne situaciju.

Foto: Reuters

Danil Medvedev nema pojma šta se dešava

Teniseri nisu obavešteni

Medvedev se i dalje nada da će moći da nastupi na Vimbldonu

-  Pre odluke ATP-a bio sam svestan da bi ovo moglo da se desi. Ali sam znao koliko i vi. Kada je ATP to najavio, bio sam kao ’okej, zvanično je’. Moj posao je da igram tenis, pokušavam da osvajam bodove koliko mogu. Opet, ponoviću, ako mogu da igram Vimbldon, biće mi drago, čak i da se ne igra za bodove. Ako ne mogu da igram, ostaću kod kuće, treniraću i pokušati da budem bolji za sledeće turnire - poručio je Medvedev.

Danila Medvedeva, nakon što je u trećem kolu pobedio Lasla Đerea, čeka susret sa još jednim srpskim teniserom, Miomirom Kecmanovićem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija