• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

13:57

ĐOKOVIĆ PROTIV STARE MUŠTERIJE! Čeka ga čovek koji ga nikada nije pobedio!

reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ PROTIV STARE MUŠTERIJE! Čeka ga čovek koji ga nikada nije pobedio!

Podeli vest

Novak Đoković je lako pobedio Aljaža Bedenea (3:0) u trećem kolu Rolan Garosa, a u osmini finala će igrati protiv Dijega Švarcmana

Argentinac Dijego Švarcman je za dva sata i 17 minuta igre  pobedio 21. tenisera sveta Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:1, 6:2. U narednom kolu igraće protiv najboljeg igrača sveta - Novaka Đokovića.

Đoković i Švarcman do sada su odigrali šest mečeva, a prvi teniser sveta ima maksimalan učinak. čak tri meča odigrali su 2020, kada je Nole slavio u finalu masterasa u Rimu, a to mu je bila treća pobeda protiv Argentinca na šljaci.

Argentinac je otvorio prvi set sa dva vezana brejka, a potom na servis rivala iskoristio drugu set loptu.

Foto: Tanjug/AP

Dijego Švarcman

U drugom setu Švarcman je Bugarinu prepustio samo jedan gem, pošto je ekspresno dobio set sa 6:1, a očajnom igrom Grugor nije imao šansu protiv Argentinca. 

Dimitrov se probudio u trećem setu. Uzeo je servis gem Švarcmanu i poveo sa 2:0. Ali, to je bilo sve. Samo je iznervirao Argentinca, koji je uzvratio sa tri vezana brejka i prvu meč loptu pretvorio u pobedu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija