• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

07:57

ZABIO NOŽ U LEĐA NOVAKU! Britanac je godinama pričao jedno, sa sada... Ovo niko nije očekivao!

reuters

Tenis

ZABIO NOŽ U LEĐA NOVAKU! Britanac je godinama pričao jedno, sa sada... Ovo niko nije očekivao!

Podeli vest

Tim Henman se predomislio, godinama je tvrdio da će Novak Đoković biti najbolji teniser svih vremena, ali sada smatra da je to Rafael Nadal

Rafael Nadal je pobedom na Rolan Garosu došao do 22. grend slem titule, pa sada ima dva najveća trofeja više od Novaka Đokovića i Rodžera Federera. 

Tim Henman kaže da nikada nije mislio da će Rafael Nadal biti dve grend slem titule ispred Novaka Đokovića u ovoj fazi njihovih karijera. Čovek koji je godinama pričao da će Novak biti najbolji, da će osvojiti najviše trofeja, ali sada kaže da misli da je ipak Rafa najbolji.

- Pre nekoliko godina bih sigurno rekao da će Đoković suvereno vladati tenisom. Ali trenutno, sa ovo malo distance koju sada imam, mislim da Nadal ima veliku šansu i da kada pričamo o njemu ipak pričamo o najveće ikada - kazao je Henman i dodoa: 

Foto: Reuters

Tim Henman ne veruje u Novaka Đokovića

- Biće fascinantno videti ovu uzbudljivu trku za rekordom. Za tri nedelje sledi Vimbldon i nadam se da će tenis imati priliku da prisustvuje Nadalovoj magiji, zašto ne bi pobedio i na travi? Kada osvojite onoliko koliko on ima, jednostavno nikada ne znate šta je iza ugla. Ovaj turnir u Parizu bio je demonstracija njegove klase. Sigurno će ga to motivisati da nastavi dalje, to je ono za šta držimo palčeve, jer želim da uživam u igri šampiona našeg sporta. 

Pitanje je da li će Rafael Nadal igrati na Vimbldonu s obzirom na stanje sa stopalo. Španski šampion otkrio je da je kontinuirano ubrizgavao injekcije protiv bolova u levo stopalo, kako bi igrao na Otvorenom prvenstvu Francuske, ali istakao je i da to neće učiniti kada nastupi na engleskoj travi. 

Nadal se inače pojavio u javnosti tri dana posle Rolan Garosa i hodao je uz pomoć štaka.
Grend Slem u Londonu na programu je 27. juna, a s obzirom na to da Rafa nije u najboljem stanju posle Pariza, pitanje je da li će igrati. Mada, Nadal već mesecima kuka na povredu i bolove, što se ne vidi na terenu, jer osvaja trofeje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Kada je Novak stiga Rafu i Rodzera po broju GS titula i kada su svi mislili da ce osvojiti i US Open govorili su da nije bitan broj GS titula, a sada kada Nadal vodi onda je samo to bitno. 80% rekorda je na Djokovicevoj strani. Novak GOAT.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija