• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

08:41

NE MOGU DA NAS BODU NOŽEVIMA, PA OVAKO RADE! Novaka sabotiraju! Bogdan Obradović sasuo sve u lice moćnicima!

Tenis

NE MOGU DA NAS BODU NOŽEVIMA, PA OVAKO RADE! Novaka sabotiraju! Bogdan Obradović sasuo sve u lice moćnicima!

Podeli vest

Teniski trener Bogdan Obradović podseća kako je navijač nožem zaustavio Moniku Seleš, a sada se, kako kaže, služe drugim sredstvima kako bi zaustavili Novaka Đokovića

Obradović se prisetio Monike Seleš, kada je ubodena nožem i sprečena da ispiše istoriju ženskog tenisa.

- Oni su radili sa Ginterom Parheom, kreiranog od tog Zapada da ubode Moniku Seleš, koja je bila najbolja svih vremena. Oni više ne mogu da rade sa noževima za led, pa sad rade ovako - bez dlake na jeziku ističe nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Novak Đoković je blizu apsolutnog rekorda koji drži Štefi Graf sa 377 nedelja na prvoj poziciji svetske liste najboljih

Međutim, moraće naš teniser da sačeka na obaranje rekorda. Srpski teniser više nije najbolji na svetu jer su ga prestigli Danil Medvedev i Aleksandar Zverev. Novak Đoković završio je vladavinu na vrhu ATP liste dugu 373 nedelje!

Ostao je Novak bez 2.000 bodova od prošlogodišnjeg Rolan Garosa, pa je izgubio tron, a posle Vimbldona bi mogao da završi na sedmom mestu, pošto da nema bodova na grend slemu u Londonu. 

 

Foto: Tanjug

Bogdan Obradović bez dlake na jeziku

Kaže da mu je sumnjiva situacija kako je Novak Đoković "pao" sa trona samo četiri nedelje pre obaranja velikog rekorda.

Novaka ne treba braniti, jer je on svojim rezultatima pokazao da je najbolji svih vremena. Postoje dve ključne činjenice u svemu ovome. Novak bi za četiri nedelje došao na mesto broj jedan, gde se približio onom mestu što čuva Štefi Graf. Čudna koincidencija - istakao je za Kurir Bogdan Obradović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija