• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

09:01

DA LI ĆE NADAL ZAIGRATI NA VIMBLDONU? Reči Rafinog trenera sve OTKRIVAJU!

Tanjug/AP

Tenis

DA LI ĆE NADAL ZAIGRATI NA VIMBLDONU? Reči Rafinog trenera sve OTKRIVAJU!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je rekordni 14. Rolan Garos u karijeri, ali je zbog bola u stopalu doveo u pitanje učešće na Vimbldonu

Kralj šljake se nada da će, ipak, zaigrati na najvećem teniskom turniru, a dok trenira pred nastup na Vimbldonu, stigao je i da odigra golf.

Vlasnika 22 Grend slema muči stopalo, koje je morao da "uspavljuje" injekcijama na Rolan Garosu, koji je osvojio po 14. put.

Nadal se nedavno podvrgnuo novom tretmanu, koji bi trebalo da mu pomogne da duže staze.

O tome je pričao i Francisko Rođ, dugogodišnji član stručnog štaba španskog asa.

- Doktorka veruje da će novi tretman pomoći. Sačekaćemo. Još dva ili tri puta i mislim da će Rafa biti oduševljen, kao i mi. Živeće bez bola neko vreme - rekao je Rođ.

Foto: reuters

Rafael Nadal

Rođ smatra da je pauza uslovljena pandemijom koronavirusa samo pogoršala stanje Nadalove povrede, koja ga muči još od 2005. godine.

- Bili smo zatvoreni neko vreme, nije mogao da trenira. Od tada je imao više problema - istakao je Francisko Rođ.

Podsetimo, Nadal bi pre Vimbldona trebalo da nastupi na turniru pod nazivom "Đorđo Armani Klasik" u Hudlingem Klabu koji se igra od 21. do 26. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Neće igrati na Vimbldonu zbog rizika od doping testa !!! Mora da se koliko toliko očisti u slučaju samo ogromnog pritiska na doping kontrolu da ga naknadno testiraju !!! U koliko bi u slučaju naknadnog pozitivnog doping testa srušili mit o Nadalu i doveli u pitanje još nekoliko GS titula !!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija