• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

08:16

SCENA KOJA JE OBIŠLA PLANETU! Novak i Stefan - najemotivniji momenat, slomio je čak i Engleze! (VIDEO)

reuters

Tenis

SCENA KOJA JE OBIŠLA PLANETU! Novak i Stefan - najemotivniji momenat, slomio je čak i Engleze! (VIDEO)

Podeli vest

Nismo ovo očekivali od Engleza, ali i oni imaju dušu, pa su podsetili na verovatno jedan od najemotivnijih momenata iz karijere Novaka Đokovića, kada ga je prvi put sa tribina bodrio sin Stefan

Do početka Vimbldona ostalo je još sedam dana, a Englezi su se setili trijumfa Novaka Đokovića  u Londonu od pre četiri godine.

Posle povrede i mnogo problema, nakon što su ga već tada mnogi otpisali i poslalali u penziju Novak Đoković se domogao četvrtog Vimbldona, trenutno ih ima šest. Tada je u finalu pobedio Kevina Andersona, a sa tribina ga je prvi put bodio sin Stefan.

 

 

 

Jedna scena posle pobede našeg asa obišla je planetu. Novaka je tada u Londonu bodrio mali sin Stefan, a naš as se raznežio i poslao mu poruku. 

Osećaj je neverovatan jer prvi put u životu tu je neko ko viče tata, tata... Volim te sine najviše - rekao je Novak pre četiri godine, nakon što je pobedio Kevina Andersona u finalu.

Podsećamo, Novak je sada treći na svetu, a prethodno je poslednji put bio na trećem mestu 8. oktobra 2018, kada se vratio u Top tri.

Foto: reuters

Stefan je sa mamom Jelenom prvi put bodio tatu Novaka

Nakon problema sa povredom lakta te godine bio je šesti, pa deseti na ATP listi, čak i ispao iz TOP 10. U jednom momentu je bio 22, 28. maja 2018. Međutim, posle osvajanja Vimbldona, Sinsinatija, Ju Es opena i Šangaja, Nole se 5. novembra vratio na tron.

Đoković ove godine brani titulu osvojenu u Londonu. Naš as je pod velikim pritiskom, mora da osvoji trofej kako bi prišao Rafaelu Nadalu koji sada ima dva najveća trofeja više - 22. Ovogodišnje izdanje Vimbldona počinje 27. juna i traje do 10. jula.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija