• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

06:53

PODLI POTEZI! Španci se služe prljavim trikovima kako bi srušili Đokovića!

reuters

Tenis

PODLI POTEZI! Španci se služe prljavim trikovima kako bi srušili Đokovića!

Podeli vest

Mesecima Rafael Nadal kuka zbog povrede, prenemagao se na Rolan Garosu, pa osvojio 22. grend slem u karijeri, a sada i na Vimbldonu pokušava da prevari Novaka Đokovića

Pre samo nekoliko dana Rafael Nadal nije bio siguran da li će igrati u Londonu, poručio je da će dati sve od sebe, ali se čini da će uprkos bolovima u stopalu, o čemu nedeljama priča, biti maksimalno spreman za Vimbldon. 

Nadal nije povređen

Iako je posle Rolan Garosa Rafa rekao da nije siguran da će moći da igra jer je u Parizu igrao pod injekcijama i u Španiju stigao na štakama, bolovi su očigledno popustili.


Ukoliko se Španac pojavi na Vimbldonu on bi tek u finalu mogao da se susretne sa Novakom Đokovićem ukoliko obojica dođu do borbe za trofej. Poslednji put finale Vimbldona dva velikana igrali su 2011. godine. Poslednji meč na travi Španac je digrao 2019. godine u polufinalu Vimbldona kada je izgubio od Rodžera Federera.

Nadal i njegov stric Toni nastavljaju da sa prljavom igrom i taktikom kako bi srušili Novaka Đokovića! Toni je pred Vimbldon priča kako je srpski teniser apsolutni favorit i da njegov sinovac nema šta da traži u Londonu. Isto je radio i pred Rolan Garos i Australijan open. I ovog puta naravno ističe kako je Rafi teško, da je u procesu oporavka, te da  mu trebati sreća da stigne do druge nedelje turnira!?

Foto: reuters

Novak neće nasesti na priče Rafe i Tonija

- Rafa se leči i to funkcioniše. Uvereni smo da stvari idu u dobrom smeru. Međutim, glavni favorit je Novak Đoković, a Rafi će biti potrebna sreća da prođe prvu nedelju. Ukoliko mu to uspe, onda će imati veće šanse - kaže Toni.

Prljava taktika Španaca

Vimbldon će startovati u ponedeljak, 27. juna, a titulu brani Novak Ðoković koji će biti i prvi nosilac u Londonu.

- Rafa je imao tešku godinu i zna da bi ovaj Rolan Garos mogao da bude njegov poslednji. Zato je želeo da igra tokom dana, jer su tada uslovi najsličniji kao u finalu - dramio je Toni pred meč Rafe i Novaka na Rolan Garosu pre nekoliko nedelja.

Foto: printscreen

Rafael Nadal se opet služi prevarama


- Postoji želja da sruše Rafu. Ali, kao što smo videli u fudbalu, Real je bio na konopcima protiv Pari Sen Žermena i Mančester sitija, pa je pobedio. Borci su uvek tu kada je potrebno, a Rafa je borac, pravi fajter. Video sam da ljudi govore da on više ne može da osvoji Rolan Garos, ali ja kažem da. Kad je i minimalno spreman, on je teniser koji na Rolan Garosu može da igra sa bilo kim.

Nadal je u karijeri dva puta osvojio Vimbldon, 2008. i 2010. godine. Trenutno Rafael Nadal ima 22 grend slema u karijeri, dva više od Novaka Ðokovića i Rodžera Federera koji imaju po 20. 

Inače, Đoković protiv Nadal ima 30 pobeda, jednu više od Španca, koji je poslednji put pobedio našeg as ana nekoj podlozi koja nije šljaka 2013. godine u finalu Ju Es opena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA

pre 1 godinu

Doći će Đavo po svoje... Kad tad, kad tad... Nadalu dozvoljavaju doping... Igrači mu se sklanjaju na terenu... Ali, neko to sve vidi... Sve rade da Novaku otežaju situaciju... I na kraju će dopingovani bot da najeb.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija