• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

09:37

SRBIJO, EVO KADA NOVAK KREĆE U POHOD NA TITULU! Poznato i ko prenosi meč!

Reuters

Tenis

SRBIJO, EVO KADA NOVAK KREĆE U POHOD NA TITULU! Poznato i ko prenosi meč!

Podeli vest

Novak Đoković je osvojio tri prethodna Vimbldona, želi to da ponovi ove sezone i domogne se sedmog trofeja u Londonu

Srpski as današnjim (14.30, Sport klub 1) mečom 1. kola protiv Sunvu Kvona (75. na ATP listi) iz Južne Koreje započinje nastup na najprestižnijem grend slemu na planeti.

Meč Novaka i Sovua možete pratiti na dva kanala - RTS 1 i Sport Klub 1 sa početkom.  Prema procenama stručnjaka i kladionica, Nole je apsolutni favorit, s obzirom na to da se najbolje snalazi na travnatoj podlozi od svih aktivnih tenisera.Imaće naš as i dodatni motiv da se približi Rafaelu Nadalu po broju trofeja na najvećim turnirima. Španac ima 22, a Đoković 20, pa će mu Vimbldon biti najbolja šansa da se u potpunosti vrati u najvažniju trku što se tiče ovog sporta.

Novak i Sonvu su već jednom igrali i to prošle sezone u Beogradu na Serbia Openu kada je srpski teniser slavio bez ikakvih problema posle sat i 10 minuta igre u dva seta (6:1, 6:3).

Foto: reuters

 

Srpski teniser Laslo Đere u prvom kolu igra protiv Čileanca Alehandra Tabila, a meč je drugi na programu terena broj sedam na kome takmičenje počinje u podne. 

Drugi meč na terenu broj osam igraće Aleksandra Krunić, protiv Rumunke Sorane Kirstee, a takođe drugi meč, ali na terenu broj 14, igraće Miomir Kecmanović protiv Australijanca Džona Milmana. Takmičenja na tim terenima počinju u 12 časova.

Foto: reuters

 

Meč prvog kola između Dušana Lajovića i Španca Pabla Karenja Buste treći je na programu terena broj 15, na kome takmičenje počinje u 12 časova.

Prvog dana takmičenja na teren će i Endi Marej protiv Australijanca Džejmsa Dakvorta, Španac Karlos Alkaras igraće protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa, šampionka Vimbldona iz 2018. godine Nemica Anđelik Kerber protiv Francuskinje Kristine Mladenović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija