• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

11:24

NADALU SE OVO NEĆE DOPASTI! Legenda ne veruje u Rafu: Vimbldon mu je najteži grend slem, nije favorit!

Tanjug/AP

Tenis

NADALU SE OVO NEĆE DOPASTI! Legenda ne veruje u Rafu: Vimbldon mu je najteži grend slem, nije favorit!

Podeli vest

Legendarni američki teniser Džon Mekinro izjavio je da Španac Rafael Nadal nije favorit za osvajanje titule na Vimbldonu

Nadal je osvojio Australijan open i Rolan Garos i ima priliku da ove godine osvoji kalendarski grend slem.

- Nadalu je Vimbldon najteži grend slem, ali posle njegovog podviga na Rolan Garosu više ništa ne možemo da isključimo - rekao je Mekinro za "Jurosport".

Španski teniser ima problema sa hroničnom povredom stopala, a posle trijumfa u Parizu nije bilo poznato da li će Nadal igrati na Vimbldonu.

Foto: reuters

Džon Mekinro ne veruje u Nadala



- Rafina upornost nikada neće prestati da me oduševljava. Nadal ima 36 godina, a čak ni on ne zna koliko će još igrati. Učiniće sve da odigra vrhunski na Vimbldonu i Ju-Es openu. Ako nađe način da reši problem sa povredom stopala, možda će moći da igra još nekoliko godina. Videćemo koliko će biti spreman da rizikuje - dodao je Mekinro.

Nadal je samo dva puta osvojio Vimbldon. Španac će u utorak u prvom kolu trećeg grend slem turnira sezone igrati protiv Franciska Čerundola iz Argentine.

Titulu u Londonu brani Novak Đoković koji pri meč igra u ponedeljak od 14.30 protiv Sunvu Kvona


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija