• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

18:47

PRVO VELIKO IZNENAĐENJE NA VIMBLDONU! Bio jedan od favorita, pa posle drame ispao!

Tanjug

Tenis

PRVO VELIKO IZNENAĐENJE NA VIMBLDONU! Bio jedan od favorita, pa posle drame ispao!

Podeli vest

Poljski teniser Hubert Hurkač završio je takmičenje u prvom kolu Vimbldona posle velike borbe sa Alehandrom Davidovičem Fokinom

Iako su ga nakon osvojene titule u Haleu u kojem je demolirao Medvedeva, mnogi smatrali četvrtim favoritom na Vimbldonu, nakon Đokovića, Nadala i Beretinija, Hurkač je izgubio od Alehandra Davidoviča Fokine posle nestvarnog meča u kojem je rezultat bio 7:6, 6:4, 5:7, 2:6, 7:6.

Prošlogodišnji polufinalista Vimbldona bio je u ogromnim problemima, delovalo je da će izgubiti u tri seta, ali je ipak prolongirao kraj!

Foto: Tanjug

 

Uspeo je da veže tri meč lopte (0-2, 4:5) u trećem setu na servisu rivala, spasao ih, a onda i prekrenuo stvari! Ipak, posle prekida zbog kiše četvrti set je bio najlakši za njega, lako ga je rešio sa dva napravljena brejka, da bi u odlučujućem nakon razmene brejkova, Hurkač je imao servis gem za pobedu, ali je posustao kada nije smeo! 

Ušao je meč u super taj-brejk, u kojem je vodio Hurkač 7:4, pa ali je dozvolio Špancu nove meč lopte koje je ovaj oberučke prihvatio i slavio! Fokina je tako stigao do prve pobede u karijeri na Vimbldonu! On će igrati sa boljim iz duela Veseli – Korija u drugom kolu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija