• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.06.2022

20:32

KRUNIĆEVA PORAŽENA U 1. KOLU VIMBLDONA! Radukanu dobila ovacije publike! Đere će dugo žaliti...

ap photo

Tenis

KRUNIĆEVA PORAŽENA U 1. KOLU VIMBLDONA! Radukanu dobila ovacije publike! Đere će dugo žaliti...

Podeli vest

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo Vimbldona, pošto je poražena u dva seta od Sorane Kristee iz Rumunije 6:7, 6:7

Krunić, 107. teniserka sveta, poražena je od 32. na WTA listi posle sat i 47 minuta igre.

U prvom setu vidjena su po dva brejka na obe strane pa se set rešavao u taj-brejku, u kom je posle velike borbe slavila Rumunka sa 5:7.

Foto: ap photo

 

Taj-brejk vidjen je i u drugom setu, nakon što su vidjena po tri brejka na obe strane. Rumunka je bila ubedljiva u taj-brejku drugog seta i slavila sa 1:6.

U drugom kolu, Kristea će igrati protiv bolje iz duela Astre Šarme iz Australije i Nemice Tatjane Marie.

Najbolja britanska teniserka Ema Radukanu pobedila je u dva seta Belgijanku Alison Van Ujtvank 6:4, 6:4. Radukanu, 11. teniserka sveta, pobedila je Belgijanku, 46. na WTA listi, posle sat i 42 minuta igre na opšte oduševljenje poublike!

Foto: Tanjug

 

Britanka će u drugom kolu igrati protiv Karoline Garsije iz Španije, koja je sa 2:1 pobedila Britanku Juriko Mijazaki.

Srpski teniser Laslo Đere poražen je od Alehandra Tabila sa 3:2 u setovima u prvom kolu Vimbldona posle velike drame! Tabilo je bio bolji rival i sa 7:6, 6:2, 1:6, 6:4, 7:6 uz preko 30 neiznuđenih grešaka Đerea plasirao se u drugo kolo Vimbldona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija