• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

28.06.2022

06:59

NOLE JE PSIHOPATA! Užas, Nadalovi navijači udarili na Srbina!

reuters

Tenis

NOLE JE PSIHOPATA! Užas, Nadalovi navijači udarili na Srbina!

Podeli vest

Za psihopatu Novaka Đokovića mogu da navijaju samo psihopate, grme fanovi Rafaela Nadala. Džoker je sramota za svet tenisa, poručio je jedan Rafin fan nezadovoljan žrebom za Vimbldon

Samo psihopate podržavaju psihopatu Novaka Đokovića, poručuju navijači Rafaela Nadala!

Otkako je izašao žreb za Vimbldon, na kojem je Novak Đoković u prvom kolu pobedio Sunvu Kvona 6:3, 3:6, 6:3, 6:4, navijači španskog tenisera nemaju mira. Oni su revoltirani jer tvrde da je Srbin taj koji uvek ima sreće u žrebu, te da neće imati ozbiljnog protivnika do potencijalnog finala. Te tvrdnje, naravno, uopšte nisu osnovane, jer se na putu našeg asa nalaze špansko čudo od deteta Karlos Alkaraz, kao i Kasper Rud, finalista Rolan Garosa.

Odvratan prema publici

Međutim, to ih ne sprečava da ga žestoko vređaju i nazivaju, između ostalog, psihopatom.

- Bolje je imati nekoliko navijača koji istinski razumeju kakav je Nadal genije nego horde psihopata koje trče unaokolo i podržavaju psihopatu Novaka -  napisao je jedan korisnik društvene mreže Tviter.

Foto: reuters

Navijači vređaju Novaka Đokovića



Rafinim navijačima očigledno nije dovoljno to što se njihov miljenik domogao nedavno 22. grend slem titule i što je u boljoj poziciji da završi karijeru sa najviše najvažnijih titula. Povodom žreba za Vimbldon oni su ga čak vređali i zbog, po njima, neprimerenog ponašanja prema navijačima (!?).

- Kakva odvratna gestikulacija prema navijačima. Kada je u pitanju sportski duh, Novak je sramota za svet tenisa - napisao je jedan Nadalov navijač ispod snimka na kojem je Đoković napravio grimasu.

Sin Stefan hit na internetu


 

Novak Đoković je u društvu trenera Gorana Ivaniševića pokušavao da montira trambolinu u dvorištu kuće u Londonu, ali mu to nikako nije polazilo za rukom. U jednom momentu njegov sin Stefan se oglasio, isprozivao Noleta i Gorana i nasmejao ceo svet.
"Kako ne možete trambolinu da sastavite, a igrate na Vimbldonu", pitao se sedmogodišnji Stefan.


Jedan od mrzitelja Novaka Đokovića čak je uvredio sve koji su u njegovom delu žreba.

- Nadal mora da se suoči sa Čilićem i Beretinijem ili Cicipasom pre nego što dođe do finala. Svi ovi igrači su bar jednom stigli do finala grend slema. Ali zato Đokoviću niko nije na putu do finala - a rugi se nadovezao:

Kao i uvek najlakše za Đokovića, a najteže za Rafu.

Novak se divi Rafi

Uprkos strašnim uvredama, Novak nije želeo da se spušta na nivo svih koji su protiv njega, već je izrazio divljenje prema Rafi.

- Imao je operaciju, propustio je pola godine i posle toga se vratio i osvojio grend slem. Skidam mu kapu za ono što je uradio. On je veliki šampion, uvek beskrajno borben i divim mu se zbog toga. On je jedan od mojih najvećih rivala, ali ga zaista poštujem - poručio je Nole.
 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Neka nadala kontrolišu na doping pa neka dokaže da se nedopinguje !

Baki

pre 1 godinu

Nadal je najeći šljam u istoriji svetskog sporta! Ako nije nadrogiran nije u stanju da se pomeri iz invalidskih kolica !!!

Blagica

pre 1 godinu

U paravu su Nadalovi navijači. Samo ludi Srbin može da pomaže finansijski one kiji su bombardovali Srbiju, da ih spašava od covida, požara, vulkana, raznih nepogoda, katastrofa... Neprijateljima ne trebaš biti prijaztelj, i to je to. Bolje taj novac što hoćeš da izdvojiš odnesi lično srpskoj sirotinji koje ima najviše u Srbiji. Bar znaš da si svome pomogao. Mada, da se razumemo : nikome ništa ne duguješ.

Marko

pre 1 godinu

Mogli bi Španci da mu popu.....ako im Nole dozvoli,a zašto Nadal ne ide na doping kontrolu jer priča se da uzima nedovoljna sredstva već dugo vremena,ne ide jer mu je stric predsednik komisije za testiranje tenisera na narkotike i nedozvoljena sredstva,tako da navijači narkom......moze Nole i da vam dozvoli da.mu pop.......on je dobar covek I Srbin dozvolice vam sigurno

Dr

pre 1 godinu

ZAPRAVO JE NADAL PSIHOPATA KOJI SLAZE FLASICE,BROJIKORAKE I REDOVNO VADI GACE IZ ZADNJICE PA SE UHVATI ZA ONU STVAR PA ZA USI I NOS,SVAKI PUT PRE SERVISA.TO JE POSTALO ZAMORNO GLEDATI TE NJEGOVE PSIHOPATOLOSKE RITUALE.A 5TEK NJEGOVE IZMISLJOTINE SA STOPALOM I PATOLOSKE LAZI I KORISCENJE STAKA.TREBALO BI MU ZABRANITI DA SE TAKMICI JER PRAVI CIRKUS OD TENISA....MANIJAK

Deda Delija

pre 1 godinu

Sve si u pravi, a ja cu da dodam: Sto se gaca tice, kako ga nije sramota da stalni vadi nesto iz bulje, pipka pimpeka, pa ih mirise. Nije on psihopata, on je perverznjak, koji nije u stanju da pomisli bar, da te njegove perverzne rituale gledaju deca, devojcice koje sakupljeju loptice pa do gospodja na tribinama i svih ostalih koji gledaju prenose. To sto redja flasice, broji korake, vuce noge po terenu i ostala sujeverja se mogu pripisati traumama koje je dozivljavao kao dete kada je pocinjao da trenira tenis. To nece nikada izbaciti iz obolele psihe. Zamerio je onom decku sto se radovao, poenu, lezeci na travi? Sta je trebao da uradi? Sta Rafael radi kad dobije poen?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17