• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

09:49

BIĆE ZABUŠAVANJA NA POSLU! Evo gde možete da gledate Đokovića, bori se za polufinale Vimbldona!

Tanjug

Tenis

BIĆE ZABUŠAVANJA NA POSLU! Evo gde možete da gledate Đokovića, bori se za polufinale Vimbldona!

Podeli vest

Novak Đoković u četvrtfinalu Vimdlona igra protiv Janika Sinera u utorak (14.30, RTS1, SK1)

Duel Novaka Đokovića i Janika Sinera je prvi na Centralnom terenu, pa naš as neće čekati početak borbe za polufinale Vi,nldona. 

Đoković i Siner igraju prvi meč na Centralnom terenu, a taj meč će početi u 14.30 časova. Direktan prenos moći ćete da gledate na Sportklubu 1 i RTS1.

Đoković i Siner su odigrali samo jedan međusobni meč, a slavio je treći teniser sveta bez problema. 

- Mogu samo da govorim u superlativima o njemu, znamo da je veoma talentovan, već se ostvario kao vrhunski igrač i gledao sam kako igra na mnogo različitih podloga, sazreo je mnogo na velikoj sceni više ne oseća previše pritiska. Sada je veoma samopouzdan, veruje da može da pobedi protiv bilo koga i to je veoma bitno za mladog igrača, i kao mlad je dobio mnogo mečeva protiv vrhunskih tenisera - rekao je Đoković.

Foto: reuters

Janik Siner preti Novaku Đokoviću

Janik Siner je pobedom u duelu sa Karlosom Alkarasom u četiri seta pokazao  zrelost i smirenost. U duelima sa igračima iz Top 10 ima skor 8-17.  Zanimljivo je da su tokom ovog turnira imali prilike i da treniraju zajedno, a u ta četiri odigrana gema, Siner je pokušao da pokupi što više tajni o igri aktuelnog šampiona Vimbldona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija