• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

12:44

NOVAK SE PRETVORIO U ORLA, KRILA AKTIVIRANA! Srbin napravio pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

reuters

Tenis

NOVAK SE PRETVORIO U ORLA, KRILA AKTIVIRANA! Srbin napravio pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je na maestralan način stigao do polufinala Vimbldona nakon što je eliminisao Janika Sinera (3:2)

Dozvolio je Italijanu da se ponada, poveo je Siner sa 2:0 u meču, a onda je Novak ubacio u šestu brzinu, preokrenuo i ubio u pojama mladog rivala.

U petom setu viđen je neverovat potez našeg asa. Sjajno je servirao Siner, jedva je Novak stigao tu loptu,  Janik je istrčao na mrežu i poslao loptu u potpuno drugi ugao terena. Svi su mislili da je sve gotovo, da je poen Sinerov, ali kraj je kada Novak kaže. Uspeo je čovek koji ima 35 godina da istrči na drugi deo terena, a onda prokliza, "pojede" teren da stigne tu lopticu i pošalje neodbranjivu dijagonalu. Nakon toga je ostao na zemlji i na sjajan način proslavio poen!

- Krila aktivirana - napisao je potom Đoković na Tviteru uz tri orla.

Na Instagram profilu Novak Đoković je na svom Instagram profilu objavio fotografiju navedenog detalja uz sliku slavnog američkog glumca Toma Kruza i komentar:

- Nemoguća misija?- napisao je Nole i opet oduševio planetu.

Neka se pripremi Tom Kruz, za Novaka Đokovića nema nemoguće misije!

Foto: Instagram/Novak Đoković

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija