• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

15:01

SRBIN NOĆNA MORA FEDERERU I NADALU! Ovo su dva Novakova najdraža poena: UBIO JE BOGA U NJIMA! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

SRBIN NOĆNA MORA FEDERERU I NADALU! Ovo su dva Novakova najdraža poena: UBIO JE BOGA U NJIMA! (VIDEO)

Podeli vest

I dan posle spektakularnog preokreta Novaka Đokovića od 0:2 do 3:2 protiv Janika Sinera u četvrtfinalu Vimbldona priča se o jednom poenu.

Poen meča, a možda i turnira, Novak Đoković je odigrao na 4:2, 30:30 u petom setu.

Uz ovaj poen, Novak Đoković istakao je još dva legendarna, koje pamti on, ali i sigurno dvojica najvećih rivala Rodžer Federer i Rafael Nadal.

- Ne mogu sad baš da se setim nekih poena, osim ovih koji se ponavljaju stalno na internetu, pa sam ih video milion puta. Na primer, ovaj kad sam napravio pasing šot Federeru na njegovu meč loptu ovde u finalu Vimbldona 2019. godine. To je nešto što je svežije - prisetio se osvajač 20 Grend slem titula, od čega šest na Vimbldonu.

Pomenuo je i ovaj...

- Bio je jedan poen koji nije bio završen mojim vinerom, ali je bio izuzetno bitan poen koji je možda i preokrenuo tok meča sa Nadalom. To je bilo u finalu Australijan opena 2012. godine – najduži meč u istoriji finala grend slemova – kada je vodio 4:2 u petom setu, imao 30:15 i poprilično lagan bekhend i promašio ga na mreži. To je nešto što mi sada dolazi u sećanja - prisetio se Novak.

Srpski teniser u polufinalu Vimbldona u petak igra protiv Norija, dok se u drugom polufinalu sastaju bolji iz okršaja Nadal – Fric, odnosno Kirjos – Garin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija