• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2022

07:07

OD MRŽNJE DO LJUBAVI! Kirjos je nekada BRUTALNO VREĐAO Novaka, a sada ga OBOŽAVA!

printscreen

Tenis

OD MRŽNJE DO LJUBAVI! Kirjos je nekada BRUTALNO VREĐAO Novaka, a sada ga OBOŽAVA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković i Australijanac Nik Kirjos u nedelju će se boriti za titulu na Vimbldonu

Navijači su se nadali da će u ovom momentu dva najbolja tenisera igrati na travi u finalu Vimbldona, a takav scenario upravo se događa. Novak Đoković je savladao Kamerona Norija i zakazao treći duel Niku Kirjosu koji je bez borbe došao do meča za titulu budući da se Rafael Nadal povkuao zbog povrede. 

Pored toga što će njihov duel, bez sumnje, biti pravi praznik za oči. Navijači jedva čekaju da vide nekada ljute protivnike i "neprijatelje", a sada bliske drugare na suprotinim stranama mreže. Odnos Novaka i Nika prošao je mnoge faze, a Kirjos je u prošlosti često umeo da vređa najboljeg tenisera ikada, ali je sve to sada daleka prošlost. 

- Očigledno je da smo Novak i ja imali neke, pretpostavljam, razlike u prošlosti. Ali, mislim, da li je u pitanju Novak ili neko drugi, uradio bih isto. Nisam to uradio jer je on Srbin. Da se radilo o nekom drugom igraču u tom scenariju, zauzeo bih se za ono što mislim da je ispravno. Mislim da je to slučaj kod Novaka i, znate, bila je to prava priča - rekao je Kirjos jednom prilikom. 

Ipak, situacija između njih se popravila nakon ovogodišnjeg Australijan opena. Nik Kirjos je tada podržao Novaka Đokovića i bio jedan od retkih tenisera koji su stali uz najboljeg igrača svih vremena tokom krize u Melburnu. 

- Pogledajte, stvarno verujem da treba da se uradi nešto. Vakcinisao sam se, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve "mimove", naslove... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovek je. Postupajte bolje - napisao je Kirjos na Tviteru. 

Foto: Tanjug

Kako je vreme odmicalo situacija među njima se popravljala, a Đoković je uoči Vimbldona rekao kako neće zaboraviti podršku koju je dobio od Kirjosa tokom problema na Australijan openu. 

- Iako je godinama govorio loše stvari o meni, stao je uz mene. Kada sam prolazio kroz najteži period, on je bio jedan od retkih ljudi koji je javno govorio u moje ime. Veoma sam zahvalan na tome - rekao je Đoković nedavno i tako zatvorio priču o netrpeljivosti između njega i Nika Kirjosa. 

Situacija se iz meseca u mesec popravljala, a Kirjos je poslednjom prilikom rekao kako se redovno čuje sa Đokovićem putem Instagrama. 

- Ponekad se sada dopisujemo na instagramu, baš čudno. Začudo, on mi je početkom nedelje poslao poruku ‘Nadam se da se vidimo u nedelju.’ Čeka ga izuzetno težak meč jer svi znamo za šta je Kameron Nori spreman. Sećam se da sam ga kao klinac uništavao u našim duelima imali smo deset godina, a on je nosio roze znojnice, ali sada je on polufinalista Vimbldona. Mislim da će navijačima od finala Đoković – Kirjos poći ‘voda na usta’. Ja se spremam za Novaka, ali ne otpisujem Kamerona - podvukao je Australijanac. 

Bilo kako bilo, teško je za očekivati da će veliko finale proći bez tenzija. Kirjos je poznat kao neko ko teško kontroliše svoj temperament, pa se takav scenario očekuje i u nedelju. Ipak, jasno je svima da "zle krvi" među finalistima nema što je sjajno budući da na prošlost. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog
Društvo

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog

Od početka godine, prema evidenciji baze NEPRO, sa rafova u radnjama povučeno je više od 80 artikala. Profesorka fizičke hemije Svetlana Stanišić kaže za RTS da povlačenje proizvoda ukazuje da funkcioniše sistem kontrole i ističe da ono što je bezbedno ne mora da znači da je dobro. Portošači imaju pravo na povraćaj novca ako se neki proizvod proglasi nebezbednim, račun nije neophodan, rekla je Vesna Perinčić iz Republičke unije potrošača.

28.09.2024

10:38

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje
Društvo

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" starosna granica za stupanje u seksualne odnose kod adolescenta značajno je opala. Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", 16,9% učenika prvog razreda srednjih škola već je imalo seksualne odnose, a alarmantnih 22,6% njih imalo je svoje prvo seksualno iskustvo pre 12. godine!

28.09.2024

09:55

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija