• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

13:19

ĐOKOVIĆ I KIRJOS SU PRIJATELJI! Pojavili su DOKAZI, nema dileme!  Zakopali su ratne sekire!

reuters/tanjug

Tenis

ĐOKOVIĆ I KIRJOS SU PRIJATELJI! Pojavili su DOKAZI, nema dileme! Zakopali su ratne sekire!

Podeli vest

Novak Đoković i Nik Kiorjos definitivno su zakopali ratne sekire pred finale Vimbldona i postali prijatelji

Pored toga što su se dogovorili da idu zajedno u provog posle finala Vimbldona, pojavio se još jedan dokaz. 

Novak i Nik su prijatelji na Instagramu, što nije bio slučaj do pre nekoliko dana.

 

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

 

 

Nik je godinama prozivao bez razloga Novaka, koji nije želeo da mu uzvraća na niske udarce. Ali, početkom januara, kada su Australijanci ponižavali Đokovića, jer nije primio vakcinu protiv korone, Kirjos je bio jedan od retkih koji su glasno stali u srpskog asa. 

- Definitivno smo Đoković i ja sada u nekom bratskom odnosu, što je prilično čudno. Mislim da svi znate da jedno vreme tu nije bilo mnogo uzajamne ljubavi. Kada god smo igrali, bilo je tenzije, a mislim da je to i zdravo za naš sport. Imam osećaj kao da sam bio praktično jedini igrač koji mu je pružio podršku tokom čitave one drame na Australijan openu. Mislim da se tako i zavređuje poštovanje – ne na teniskom terenu, već van njega - izjavio je Nik Kirjos.

- Ponekad se sada dopisujemo na instagramu, baš čudno. Začudo, on mi je početkom nedelje poslao poruku ‘Nadam se da se vidimo u nedelju - kazao je Nik, koji je pozvao Novaka u provod posle finalnog meča.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija