• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

07:19

JAVILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Novakova supruga objavila moćnu fotografiju i poruku sa šampionskog bala! (FOTO)

Tanjug/AP Photo

Tenis

JAVILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Novakova supruga objavila moćnu fotografiju i poruku sa šampionskog bala! (FOTO)

Podeli vest

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, postavila je na društvenim mrežama zanimljivu fotografiju nakon finala Vimbldona

Novak Đoković po sedmi put je postao šampion Vimbldona. U finalu je nakon preorketa pobedio Nika Kirjosa (4:1), a posle protokola usledio je svečani bal koji priređuje treći Grend slem u sezoni. Novak Đoković i šampionka u ženskoj konkurenciji Elena Ribakina bili su deo ceremonije koja se tradicionalno organizuje uveče nakon završetka turnira u čast šampiona Vimbldona.

Svečani bal

Jelena nam je prenela delić atmosfere. Novak i Jelena gledali su u kultne stihove Radjarda Kiplinga iz čuvene pesme "Ako", a najpoznatiji prevod na srpski jezik dao je Ivo Andrić.

- Ako možeš da pogledaš u oči pobedi ili porazu i da, nepokolebljiv, uteraš i jedno i drugo u laž.

Novaka supruga je potom dodala:

Đoković. Novak Đoković - 007 - aludirala je Jelena na broj titula njenog supruga na Vimbldonu uz broj agenta Džejms Bonda.

 

 

 

 

Podsećamo, Novak je došao do 21. grend slem trofeja, sedmog Vimbldona i tako se izjednačio sa Pitom Samrasom. Nažalost, pošto se ove godine bodovi u Londonu nisu računali, naše teniser je pao na sedmo mesto na ATP listi.

Novak Đoković vraća se kući u ponedeljak i sleće na beogradski aerodrom sa trofejom Vimbldona.Novak želi da sa svojim narodom proslavi veliki uspeh i to će učiniti na velikom dočeku od 20 časova ispred Skupštine grada Beograda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija