• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

11:00

SKANDALOZAN UDAR NA ĐOKOVIĆA! Glupost godine! Mrzi Srbina iz dna duše: Novače, vrati milione...

Tanjug/AP Photo

Tenis

SKANDALOZAN UDAR NA ĐOKOVIĆA! Glupost godine! Mrzi Srbina iz dna duše: Novače, vrati milione...

Podeli vest

Novinar Vašington posta i Gardijana, Bendžamin Batervort, napao je Novaka Đokovića nakon što je u finalu Vimbldona pobedio Nika Kirjosa (3:1) i osvojio 21. grend slem u karijeri

Novinar je bez imalo srama tražio od srpskog tenisera da se odrekne novca koji je zaradio na ovogodišnjem Vimbldonu.

Novače, vrati novac

Novak je na Vimbldonu zaradio 2.400.000 dolara, a komentar Alemrikanca napravio je haos na društvenim  mrežama.

- Đoković ne zaslužuje ni peni od nagradnog fonda VImbldona. Da smo svi donosili sebične odluke i odbijali kovid vakcinu kao on, onda ne bi bilo ovog turnira. Pokazao je nepoštovanje prema protivniku i ljubiteljima tenisa. Treba da donira dva miliona od nagrade u dobrotvorne svrhe, za sve one koji se bore sa koronom ili porodicama koje su ostale bez najbližih zbog korone. Na taj način bi pokazao koliko je ozbiljan u nameri da se iskupi - napisao je Batervort.

Foto: Tanjug/AP Photo

Novak je osvajanjem Vimbldona zaradio 2.400.000 dolara

Njegova objava izazvala je buru na društvenim mrežama. Mnogi su stali u odbranu srpskog igrača i istakli da svako ima pravo da donosi odluku o svom telu i imunitetu.

Đoković je više puta pričao o odluci da se ne vakciniše, objasnio je svoje razloge za to. I posle Vimbldona je poručio da neće promeniti odluku čak i ako zbog toga ne bude mogao da se takmiči na Ju Es openu, jer je Amerika zabranila ulaz onima koji su nevakcinisani.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Какве се све будалетине крију иза назива "новинар".

Penzionerj

pre 1 godinu

Šta se može i očekivati od amera kriminalac, ubica koji su prvo istrebili Indijance pa po Svetu i ubijali nedužne, razarali i činili genocide. Došlo vam je vreme propasti i nestanka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija