• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

10:29

NEPRAVDA! HRVAT PROZIVA AMERIKANCE: Ako si vakcinisan i zaražen možeš, ako si nevakcinisan i negativan ne možeš!

ap photo

Tenis

NEPRAVDA! HRVAT PROZIVA AMERIKANCE: Ako si vakcinisan i zaražen možeš, ako si nevakcinisan i negativan ne možeš!

Podeli vest

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, ne veruje da će Amerikaci pustiti našeg asa da igra na Ju Es openu

Po svemu sudeći, neće igrati na Ju-Es openu od 29. avgusta do 11. septembra,  malo je verovatno da će Amerikaci do poslednjeg grend slema u sezoni promeniti kovid protokol, jer je ulazak u zemlju dozvoljen samo strancima koji su vakcinisani.

Hrvat udario po Amerikacima

Ivanišević kaže da je zbog korona restrikcija "teško bilo što planirati kad jednu nedelju važe jedna, a drugu druga pravila". Kako stvari stoje, Đoković neće moći nastupiti na poslednjem Grend slemu sezone, US openu.

- Ako si vakcinisan i zaražen možeš ući u Ameriku, a ako si nevakcinisan i negativan na testu onda ne možeš ući u Ameriku - poslao je jasnu poruku Amerikancima Goran  Ivanišević.

Hrvata i dalje oduševljava Novak Đoković, koji je u Londonu osvojio 21. grend slem u karijeri.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković i Goran Ivanišević

- Prvo, to je čast i užitak. Čovek koji je sve osvojio i još uvek je gladan i željan uspeha. Iza njega je teška, nepravedna godina, puno loših stvari mu se dogodilo. Zaslužio je taj Vimbldon, u finalu su se našla dva trenutno najbolja svetska tenisera na travi, on i Kirjos - izjavio je u dnevniku hrvatsku Nova TV trener Novaka Đokovića.

Amerikanci su se udružili, pišu peticiju kako bi naterali vlasti da puste Novaka da igra na Ju Es openu, videćemo da li će uroditi plodom. 

Foto: reuters

 

Prethodnih dana, uz Novaka Đokovića su bili bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, britanska političarka Kler Foks, senator Teksasa Dru Springer, Italijanski teniser Flavio Koboli, legenda američkog "belog sporta" Džon Mekinro, bivši NFL igrač Kris Mano...

Dok čeka vesti iz Amerike naš as uživa i "puni baterije". Posle Bosne i Hercegovine, Crne Gore, sada se provodi u Hratskoj.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija