• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2022

15:29

TAMAN SMO POMISLILI DA SE SLEGLA PRAŠINA! Kirjos PONOVO prozvao Cicipasa! NE MOŽE GORE OD TOGA!

Tanjug/AP Photo

Tenis

TAMAN SMO POMISLILI DA SE SLEGLA PRAŠINA! Kirjos PONOVO prozvao Cicipasa! NE MOŽE GORE OD TOGA!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos nastavio je da pogoršava odnos sa Stefanosom Cicipasom.

Loš odnos Kirjosa i Cicipasa kuliminirao je nedavno u trećem kolu Vimbldona, u kojem je sa 3-1 u setovima bolji bio Australijanac. Kirjos je "rat" sa terena nastavio na internetu.

Foto: Tanjug/AP

 

Tokom jednog virtuelnog druženja sa Amerikancem Džekom Sokom, Kirjos je otkrio da će sa njim igrati dubl u Vašingtonu.



- Igraćemo dosta dublova, uzbuđen sam zbog dubla u Vašingtonu. Igrao sam tamo već sa Stefanosom kao partnerom, tako da ne može mnogo gore od toga - rekao je Kirjos, pa počeo da se smeje!

Foto: Tanjug

 

- Mislim da je ovo vreme da odem odavde... - poručio je u neverici  Sok.

Inače, Cicipas i Kirjos su 2019. u Vašingtonu igrali protiv prvih nosilaca Kabala i Faraha i pružili su dobar otpor, ali su na kraju poraženi sa 3:6, 6:3, 5:10.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija