• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

06:39

NEGATIVAN REKORD ĐEREA! Laslu nikako ne ide, srpski teniser u Hrvatskoj ušao u istoriju tenisa!

Reuters

Tenis

NEGATIVAN REKORD ĐEREA! Laslu nikako ne ide, srpski teniser u Hrvatskoj ušao u istoriju tenisa!

Podeli vest

Sroski teniser Laslo Đere postavio je novi negativni rekord kada su u pitanju izgubljeni taj-brejkovi

Laslo Đere je izgubi 18. tajbrejk u nizu, pa je nadmašio Robina Hasea koji je 17 puta u nizu izgubio u taj-brejku.

Naš teniser se sa Robinom ijednačio 19. jula na turniru u Hamburgu, kada je poražen od Borne Ćorića, a tokom tog meča izgubio drugi set u tajbrejku rezultatom 7:4. Đere je sada u Umagu  izgubio od Italijana Franka Agamenonea, 7:6 (8), 2:6, 7:5 i to posle dva sata i 58 minuta igre.

Negativan rekord

Bio je na dobrom putu da prekine crnu seriju, pošto je u tajbrejku prvog seta imao prednost od 5:1, a potom i pet set lopti. Međutim, sve je prokockao, a Italijan se vratio i ovaj deo igre rešio u svoju korist sa 10:8.

Foto: Reuters

Baš ne ide, Laslo Đere

Prethodno je dva tajbrejka izgubio na Vimbldonu protiv Alehandra Tabila iz Čilea (6:8, 11:13), dva od Nika Kirjosa u Majorci (1:7, 1:7), jedan od Karena Hačanova u Haleu (4:7), jedan od Stena Vavrinke u Rimu (8:10), jedan od Borne Ćorića takođe u italijanskoj prestonici (3:7), a dva od Novaka Đokovića u Beogradu (6:8, 4:7). Nije išlo ni protiv Stefanosa Cicipasa u Monte Karlu (1:7), jedan je izgubio od Maksima Kresija na istom turniru (7:9), jedan od Artura Rinderneka u Majamiju (6:8), a dva od Cicipasa u Akapulku (7:9, 4:7) i dva od Denisa Šapovalova na Australijan openu (3:7, 3:7).

Đere je dobio samo jedan tajbrejk ove godine, protiv Roberta Karbaljesa-Baene na turniru u Adelejdu sada već davnog 3. januara.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija